• Geri dön

  • 767 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyanın ve Türkiye’nin önemli moda markalarının seçkin koleksiyonlarını bir arada sunan Boyner, konfora odaklanan sofistike formları, günün her saatine uygun tasarımları ve modern çizgilerin hakim olduğu özel parçalardan oluşan 2023 Sonbahar/ Kış Kadın Koleksiyonu ile yeni sezona hazır.

Boyner, dönemin stil kodlarını yansıtan soft renklerin öne çıktığı triko elbiseler, iddialı ceketler ve farklı renk bloklarının hakim olduğu trençkotlar ile gardıropları yenileyerek enerjik bir stil sunuyor.

Boyner özel markalarından Aeropastale, Black on Black ve Fabrika yeni sezonu yaratıcı stil dokunuşlarının hakim olduğu modellerle karşılıyor. Şehirli, özgür ve stil sahibi kadınların enerjisinden aldığı ilhamla hazırlanan Fabrika koleksiyonunda siyah, beyaz, lacivert, bej, haki ve bordo renklerindeki parçalar modern dokunuşlarla birleşiyor. Işıltılarla süslenen trikolar ve elbiseler deri görünümlü detaylarla zenginleşirken, paraşüt kumaşlarla tasarlanan parçalar cesur bir konfor alanı sunuyor.

Güçlü Duruş Sergileyen Tasarımlar!

Black on Black 2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ise, özgüveni ve şıklığı bir arada sunuyor. Siyahın tonları, beyazlar, griler ve ışıltılı gümüşlerle birlikte mavinin en can alıcı tonlarıyla tasarlanan parçalar koleksiyonda güçlü bir duruşa imza atıyor. Her daim konforu üst seviyede tutan sweatshirtler, gündüzü geceye bağlarken rahatlıkla kombinlenebilen elbiseler de koleksiyonun dikkat çekici parçalarının başında geliyor.

Doğanın Renkleri Konforla Birleşti...

Kışın vazgeçilmesi triko kazaklardan puffer montlara, cool bir görünüm sunan denim’lerden oversize takım ve sweatshirtlere kadar farklı parçalar sunan Aeropastale’ın yeni sezon koleksiyonunun renk paletinde ise canlı tonlar ve bejler öne çıkıyor. Eğlenceli bir stilin yanı sıra konforu da elden bırakmayan Aeropostale yeni sezonda da güncel bir stil sunarak kadınların spor şık görünümünü tamamlıyor.

Aeropostale, Black on Black ve Fabrika’nın yanı sıra dünyaca ünlü pek çok markanın yeni sezon koleksiyonları Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’da moda tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL