• Geri dön

  • 617 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyanın ve Türkiye’nin sevilen markalarını çok özel bir seçki ile aynı çatı altında sunan Boyner, çocukların beğeniyle takip ettiği karakterlerden Barbie ile yeni sezona hazır. Barbie’nin birbirinden renkli ve farklı parçalardan oluşan 2023 Sonbahar- Kış koleksiyonu Boyner’de çocukların stiline ışıltılı bir dokunuş katıyor.

Moda dünyasının zamansız karakterlerinden ilham alarak koleksiyonlar hazırlayan Boyner, Barbie koleksiyonu ile çocukların renkli dünyasına eşlik etmeye devam ediyor. Barbie’nin yeni koleksiyonunda soğuk kış günlerine canlılık katacak ışıltılar ön plana çıkarken Barbie dünyasındaki bitmeyen eğlence koleksiyondaki tüm parçalara yansıyor.

Kışa Işıltılı Bir Yolculuk Başlıyor!

Kış modasını çocukların günlük yaşamına taşıyan koleksiyon, üç farklı temadan oluşuyor. Wonderland, Glam ve Shine temalarından oluşan koleksiyonda, canlı renkler ve ışıltılı tasarımların eşlik ettiği hareketli modeller yer alıyor.

Wonderland temasında ise, karla kaplanmış bir dünyanın kapıları aralanıyor. Fuşya, açık mavi, lacivert ve ekru renkleri ile parlak detaylar ön plana çıkarken koleksiyondaki denim grupları yeniliğin ve hareketliliğin izlerini taşıyor.

Işıltılı ve şık detayların yer aldığı Glam temasındaki koleksiyonda ise takımlar ve ispanyol paça pantolonlar göze çarpıyor. Koleksiyon parçalarındaki altın renkli detaylar da Barbie ışıltısından vazgeçmeyen çocuklar için göz alıcı bir tarz sunuyor.

Özel kutlamalara Barbie Stili...

Barbie’nin koleksiyona ışıltı katan ve parti giyimini en şık haliyle sunan "Party Wear" teması ise özel günlerin ve kutlamaların başrolünde yer alıyor. Tüllü ve pullu elbiselerden eteklere kadar ışıltılı bir şölen sunan koleksiyonun ana renkleri arasında kırmızı, siyah, pembe ve lacivert yer alıyor. Bu renkler, payetler ve simlerle tamamlanırken ışıltılı akımların yanı sıra şık elbise ve etekler de öne çıkan parçalar arasında yer alıyor.

Boyner, tüm çocukları Barbie’nin ışıltılı dünyasını yeni sezon koleksiyonuyla keşfetmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL