• Geri dön

  • 654 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner Dynamic Fest spordan dans etkinliklerine, sağlıklı beslenmeden egzersizlere, mindfulness’tan yogaya birçok alanda ilham veren isimler, ruha iyi gelen deneyimler ve keyifli atölyeleriyle başladı.

Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ve ilk günü yoğun katılımla geçen festival, pazar günü de devam edecek.

İstanbul'un en büyük açık hava alanlarından biri olan Kemerburgaz Kent Ormanı içerisindeki YBY Woods Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen Boyner Dynamic Fest; dinamizm dolu etkinlikleriyle ve yoğun bir katılımla başladı. Birçok farklı sahnede spor, dinamizm ve eğlence dolu etkinlik ve atölyeleri ile 7’den 70’e herkese hitap eden Boyner Dynamic Fest, birçok farklı deneyime ev sahipliği yapıyor.

Festivalde aktif yaşam ve spor alanında uzman isimlerden Berceste Şeber, Esin Aksoy, Ece Vahapoğlu, Kumsal Kurucu, Tuğrul Çağrı Yılmazer ve Selin Sargut; zihne ve bedene iyi gelen konuşmalarıyla katılımcıların farkındalığını artırarak iyi olma hali ve aktif yaşamla ilgili deneyimlerini paylaşıyor.

Aktif yaşam ve hareket dolu aktiviteler festivalde yerini aldı

Boyner Dynamic Fest’in ilk gününün programı sabah koşusuyla başladı. Dans Atölyesi, workout egzersizleri, nefes ve yaşam farkındalığı, ruh ve beden dengesi ve doğru beslenme yöntemleri gibi aktivitelerle devam eden etkinlikte kahve, kişiselleştirme, sanat ve tasarım atölyelerine de yer veriliyor.

Boyner Dynamic Fest heyecanı, 24 Eylül Pazar günü de devam edecek

Katılımın ücretsiz olduğu festivalin ikinci gününde de spordan dansa, sağlıklı yaşamdan yoga’ya, mindfulness’tan tasarım atölyelerine kadar birçok etkinlik, katılımcılara eşsiz deneyimler yaşatacak.

İrlanda ve İskoçya arasındaki Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçen en genç Türk sporcu ve ilk Türk kadını unvanını alan milli yüzücü Aysu Türkoğlu ile 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda ‘Kadınlar Üç Adım Atlama’ kategorisinde altın madalya sahibi olan milli atlet Tuğba Danışmaz, deneyimlerini ve kendi kategorileriyle ilgili merak edilenleri paylaşmak için Değişim Sahnesi’ndeki yerlerini alacak.

Çocuklara doğanın içinde ve enerjilerini diledikleri gibi harcayabilecekleri eğlenceli bir ortam sunan festivalin Kids Zone alanı; yüz boyama, ahşap ayakkabı tasarlama ve boyama, Rigamajig, masal tiyatrosu ve yaratıcı boyama atölyeleri ile dikkat çekiyor.

24 Eylül Pazar günü; spor, eğlence ve müziğin harmanlandığı programıyla Boyner Dynamic Fest, spor tutkunlarını, keyifli vakit geçirmek isteyen aileleri ve aktif yaşamı odağına alan herkesi aktif yaşamın kalbinde ağırlamaya devam edecek. Festivale ücretsiz olarak buradan kaydolabilir, festivalin programına ve detaylarına dynamicfest.boyner.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL