• Geri dön

  • 800 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner, bu bayramda da gülümsemelere ortak olmaya ve iyiliği çoğaltmaya davet ediyor.

Boyner, 2016 yılından bu yana Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ve müşterilerinin katkılarıyla devam ettirdiği “Askıda İyilik” projesiyle bu bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında oluyor. Mağazalarda ve boyner.com.tr’de 125 TL’ye satışa sunulan giysi paketleri için Boyner de aynı miktarda katkıda bulunuyor ve hazırlanan paketler Lokman Hekim Sağlık Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

“Askıda İyilik” paketleri ile bu bayram deprem bölgesindeki çocukların yüzü gülecek

Boyner, mağazalarından ve boyner.com.tr adresi üzerinden herkesin katkıda bulunabileceği iyilik paketlerini bu bayram deprem bölgesindeki çocuklarla paylaşacak.

2016 yılından bu yana süre gelen proje ile şu ana kadar alt ve üst giyimden oluşan 55 bin adedin üstünde Askıda İyilik paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

TEGV ile deprem bölgesindeki çocukların eğitimine destek

Geçtiğimiz sene mağazalarında mağazalarındaki plastik ve karton poşet kullanımını durdurarak çevre dostu çok kullanımlı çanta uygulamasına geçen Boyner, bir yıldan bu yana “Çok Kullanımlı Çanta”lardan elde ettiği geliri sivil toplum kuruluşlarına aktarıyor. En son, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı iş birliği yapan Boyner, müşterilerine sunduğu çok kullanımlı çantalardan elde ettiği gelirle depremden etkilenen çocukların eğitimine destek oluyor.

Boyner, iyiliği odağına alan projeleriyle toplum, insan ve çevreye değer katmak için var gücüyle çalışıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL