• Geri dön

  • 475 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Yeni yıl heyecanı ve ışıltısı herkesin etrafını sararken Boyner’in ikonikleşen hediye kutularında bu sene yine sanatın izleri görülüyor. Sanatçı Burak Tozkoparan’ın yaratıcı tasarımıyla buluşan hediye kutuları yeni yılda birbirinden özel anlara eşlik ediyor.

Yeni yıl heyecanına günler kala sevdiklerini özel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin durağı Boyner oluyor. Kozmetikten giyime, aksesuardan ev&yaşam kategorilerine kadar herkesi mutlu edecek hediyeler Boyner seçkisinde yerini alıyor. Hediyelerin her biri kadar özel olan kutular ise sanatın birer yansımasını taşıyor.

Yeni umutlara ve başlangıçlara açılan kutular!

Boyner, sanatçı Burak Tozkoparan ile hayata geçirdiği proje ile yılbaşı enerjisini hediye kutularına yansıtıyor. Burak Tozkoparan’ın yeni sürprizlere, yeni umutlara ve başlangıçlara açılan bir kurdele olarak imgelediği sanatsal tasarımlar Boyner’deki hediye çeşitliliğini yansıtan sembolleriyle dikkat çekiyor.

Yeni bir yıla adım atarken, kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin adresi Boyner, en özel seçkileri keşfetmek ve sanatın iz düşümüyle hayat bulan kutularla hediyelerini taçlandırmak isteyen herkesi bekliyor.

Burak Tozkoparan / @art_toz

İstanbul doğumlu serbest illüstratör ve grafik tasarımcı olan sanatçı, aynı zamanda “arttoz” olarak da bilinir. Çizerliğinin yanı sıra reklamcı ve Wunderman Thompson’da Head Of Art olarak görev alıyor. Reklam sektöründe Cannes Lions, Epica, LIA, Kristal Elma gibi global ve yerel ölçekte birçok ödül aldı.

Sanatçılar için albüm/single kapakları çalıştı ve animasyon klipler için illüstrasyonlar üretti. Markalar için iş birlikleri yapmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL