• Geri dön

  • 1.745 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Zamansız tasarımlarıyla 90’lı yılların başından bu yana hayatımızda yer edinen ve bugün de 7’den 70’e herkes tarafından tercih edilen CAT, Boyner ile kalplere dokunan bir proje için bir araya geldi. Sürdürülebilirlik ve ihtiyaç sahiplerine destek olmayı hedefleyen proje kapsamında giyilmeyen CAT botlar Boyner tarafından yenileniyor ve Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Giymedikleri CAT botlarını Boyner mağazalarına getirenlerse yeni CAT botu % 25 indirimle alma fırsatı yakalıyor. Boyner ve CAT iş birliği ile hayata geçirilen proje sürdürülebilirlik, ihtiyaç sahiplerine destek olma ve döngüsel ekonomi konularını odağına alıyor.

“Bizim niyetimiz güzel” diyen Boyner, CAT ile hayata geçirdiği projede, 22 Kasım’a kadar CAT markalı ayakkabı, bot ve çizme ürünlerini Boyner mağazalarına getiren kişilere yeni CAT botunu yüzde 25 indirimli olarak alma fırsatı sunuyor. Boyner mağazalarına getirilen CAT ayakkabı, bot ve çizmeler bakımdan geçirilerek Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Boyner ve CAT’in bu anlamlı projesinde yaklaşık 10 bin adet sayıda CAT botun tozlu raflardan indirilip dönüşüm ekonomisine katılması hedefleniyor.

Giymediğiniz CAT botları en yakın Boyner mağazalarına götürebilir, yeni CAT botunuzu % 25 indirimle alırken giymediğiniz CAT botunuzun başka bir kişinin mutluluğu olmasına neden olabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL