• Geri dön

  • 704 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Yaz tatili döneminin bitmesiyle beraber şehre dönüş yolculuğu başladı. Öğrencilerin okul heyecanının katlanarak arttığı Eylül ayında Boyner de her yaşa uygun geniş marka ve koleksiyon seçkisiyle okula dönüş mutluluğuna ortak oluyor. Okullar açılmadan önce eksiklerini tamamlamak isteyenler için Boyner, mağazalarında 11 Eylül’e kadar çocuk kategorisindeki seçili parçalarda Hopi’ye özel her 1500 TL’lik alışverişe 200 TL indirim fırsatı sunuyor.

Çocukların renkli dünyasını yansıtan koleksiyonlarıyla rahatlığı ön plana alan Boyner, okul yaşamının vazgeçilmez parçalarını ve aksesuarları birbirinden farklı marka ve modellerle bir arada sunuyor. İlkokuldan, lise ve üniversite öğrencisine kadar her yaştan öğrencinin sevebileceği geniş bir koleksiyona sahip olan Boyner, farklı renk ve desenlerdeki çanta, ayakkabı, kalem kutusu, matara, beslenme çantası gibi ürünlerin yanı sıra çocukların rahat edebilecekleri giyim koleksiyonlarını çocuklar ile buluşturuyor.

Erkek çocuklar için jeanler, chino pantolonlar, sweatshirtler; kız çocukları için taytlar, renkli pantolonlar, etekler ve bluzlar okula dönüş modasını belirliyor. Yılın en canlı renkleri ile buluşan eşofman takımları çocuklara okul yaşamında hareket özgürlüğü tanırken; Boyner’in Barbie koleksiyonundaki rahat crop parçalar ve ikonik karakterli elbiseler de çocuklara renkli bir dünya sunuyor.

Boyner ile daha fazla hareket!

Boyner, zengin sneaker ve spor ayakkabısı seçenekleri ile tüm öğrenciler için rahatlık ve dinamik bir stili bir araya geliyor. adidas, Nike, Puma, Reebok, Skechers, Under Armour gibi dünyaca ünlü markaların birbirinden farklı modelleri, konforu okul koridorlarına taşıyor. Dinamik ve hareketli bir okul hayatı için rahatlığı tercih eden öğrenciler aradığı en yeni sneaker ve spor ayakkabısı modellerini Boyner’de buluyor.

En trend okul çantaları

Boyner’in okula dönüş serüveninin en hit parçaları arasında yer alan sırt çantası modelleri ve çocukların favorisi karakterden oluşan mataralar da okula dönüş alışverişine keyif katıyor. Dünyaca ünlü spor markalarının moda ve konforu bir arada sunan çantaları ortaokul ve lise öğrencileri tarafından tercih edilirken, çizgi film kahramanlarının yer aldığı lisanslı çantalar ise ilkokul öğrencilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Boyner, öğrencilerin okul yaşamlarını kolaylaştıracak koleksiyonları keşfetmek için tüm aileleri ve öğrencileri Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’a bekliyor. Aynı zamanda Boyner mağazalarında çocuk kategorisindeki seçili parçalarda Hopi ile yapılacak her 1500 TL’lik alışverişe 200 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL