• Geri dön

  • 774 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyanın ve Türkiye’nin sevilen markalarını çok özel bir seçki ile aynı çatı altında sunan Boyner, kapsül koleksiyonları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Çocukların yanı sıra büyüklerin de moda dünyasına adım atan Barbie, yepyeni bir koleksiyon ile Boyner’de yerini alıyor. İkonik Barbie stilinin renkli pastel tonlarla sunulduğu Barbie X Boyner koleksiyonundaki tasarımlarda güçlü bir silüet ön plana çıkıyor.

Moda dünyasının zamansız karakterlerinden ilham alarak koleksiyonlar hazırlayan Boyner, Barbie’nin cool ve güçlü çizgisine vurgu yaptığı Barbie x Boyner koleksiyonunu bu sezon yepyeni bir tarzla yorumladı. Boyner’in Barbie ile ikinci defa hazırladığı bu koleksiyon, hayatının bir dönemi Barbie ile kesişmiş herkese hitap ediyor.

İkonik Barbie baskıları ve sloganlarıyla tasarlanan koleksiyonda yeşil, pembe, mavi, siyah, beyaz ve metalik renkler öne çıkıyor. Barbie’nin renkli dünyasını yansıtan 30 parçalık kapsül koleksiyonda günlük giyimin anahtar parçalarından olan tişört, şort, sweatshirt, crop ve yağmurluk gibi modeller eğlenceli bir stil sunuyor.

Spor parçalarla rahat, cool ve bir o kadar ikonik bir görünüm sunan Barbie x Boyner koleksiyonu seçili Boyner mağazalarında, Boyner.com.tr’de ve Boyner Now’da yer alıyor.

Barbie x Boyner koleksiyonunun tanıtım filmine linkten ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL