• Geri dön

  • 1.826 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Boyner Evde yılbaşı ruhunu evlere taşıyor

BOYNER EVDE’DEN YILBAŞINA ÖZEL KOLEKSİYON

Mutfak ve sofra ürünlerinden ev tekstiline, dekorasyon ürünlerinden banyo tekstiline kadar geniş bir koleksiyona sahip olan Boyner Evde, 2021’e sayılı günler kala yeni yıl coşkusuyla dolu bir yılbaşı koleksiyonu sunuyor.

Rengârenk tasarımlarıyla yeni yıl ruhunu en keyifli şekilde yansıtan dekoratif objeler, sofra takımları, kokulu mumlar ve ev tekstili ürünleri Boyner Evde’nin yılbaşı koleksiyonunda öne çıkan seçenekler arasında yer alıyor.

Yılbaşı ruhunu yaşatan mumlar ve şamdanlar
Boyner Evde'nin yılbaşı hediye koleksiyonunda her zevke ve bütçeye hitap eden seçenekler bulunuyor. Yılbaşı ruhunu evlere taşıyan mumlar, mumluklar ve şamdanlar aynı zamanda evlere romantik bir hava da katıyor.

Vazgeçilmez yılbaşı hediyeleri kupalar ve kar küreleri
Boyner Evde’nin yılbaşı hediye koleksiyonunda yer alan çam ağacı, geyik, yıldız gibi sembolik yılbaşı temalarıyla tasarlanan birbirinden güzel kupaları kendiniz için alabilir veya sevdiklerinize eğlenceli birer hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Ayrıca yılbaşı alışverişinin olmazsa olmazı kar küreleri yine kardan adam, Noel Baba gibi tasarımlarıyla yeni yıla girerken evinize renk katmak için Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de sizleri bekliyor.

Boyner, 2021’e sayılı günler kala yılbaşı ruhunu evlerinde yaşatmak isteyen herkesi mağazalarına ve boyner.com.tr’ye bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL