• Geri dön

  • 1.640 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Perakende dünyası, farklı markaların bir araya gelerek oluşturduğu iş birlikleri ile iyiliği çoğaltmayı hedefliyor. En son, Boyner ve Elidor’un hazırladığı Elidor X Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Gençlik Bursları Fonu’na genç kadınların eğitimi için katkı sağlıyor.

“Tarzımızla da genç kadınların eğitim hayallerini destekleyebilir miyiz?” sorusuna hazırladığı Elidor X Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonu ile cevap veren Boyner ve Elidor, “Kendi Yolumuzda” projesi kapsamındaki yeni iş birliğiyle genç kadınların eğitimine TOG aracılığı ile katkı sağlıyor.

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt’un rol aldığı “Dedik Olabilir” kampanyasından ilham alınarak tasarlanan koleksiyon, 19 parçadan oluşuyor. Genç kadınların hayallerine “Dedik Olabilir” diyerek umut veren koleksiyon sokak stiliyle buluşuyor.

“İyiliğin Modası Geçmez” mottosuyla projeler geliştiren Boyner’in Elidor iş birliği ile hazırladığı bu kapsül koleksiyon; tişört, sweatshirt, şort, tayt gibi günlük yaşamın vazgeçilmezi olan rahat parçalardan oluşuyor. Elidor X Boyner Dedik Olabilir koleksiyonundan elde edilen gelir ise Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Gençlik Bursları Fonu’na aktarılıyor. Bu sayede hayallerini gerçekleştirmek isteyen, “Dedik Olabilir” cesaretiyle yola çıkan her genç kadının eğitimine katkı sağlanıyor.

Rahatlığına önem veren, güçlü ve sportif kadının favori koleksiyonu Elidor X Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonuna ait parçalar Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’dan satın alınabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL