• Geri dön

  • 489 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner’in merakla beklenen “Çılgın Kelebek” indirimi başladı. Sonbahar- kış sezonuna ait seçili parçalarda 18 Aralık tarihine kadar geçerli olan “Çılgın Kelebek” indirimi, Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de yeni yıl alışverişini fırsatlarla karşılıyor.

Boyner, kış alışverişini tamamlamak ve yeni yıla girerken ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanmak isteyenler için Çılgın Kelebek indirimleriyle dolu bir haftaya merhaba diyor. Kadın, erkek, çocuk giyiminden aktif yaşamı destekleyen özel spor ekipmanlarına, ev&yaşam ürünlerinden kozmetiğe kadar birçok kategoride geçerli birbirinden avantajlı fiyatlar Boyner’de ziyaretçileri bekliyor.

Alışverişin En Keyifli Hali Boyner’de!

Rahat giyim kodlarının hakimiyetindeki takımlar, kışa özel outdoor ayakkabılar, baget çantalar ve kar montları gibi binlerce parçada geçerli yüzde 60’a varan Çılgın Kelebek indirimleri Boyner’de alışverişi daha da keyifli hale getiriyor. Kozmetik ve gıda dışı kategorilerde Maksimum Kart’a özel taksitli alışverişlerde 2 ay erteleme fırsatı da Boyner’in avantajlı ödeme dünyasında yer alıyor.

Kozmetik alışverişi için zengin seçenekler sunan Boyner, alternatif ödeme yöntemleriyle de müşterilerinin hayatına değer katıyor. 31 Aralık tarihine kadar kozmetik dahil tüm kategorilerde geçerli Hopi Kartsız Taksit limiti özgürce alışveriş fırsatı sunarken; ödemeleri 60 gün sonra vade farksız 3 parçada yapma imkânı ister mağazada ister Boyner online’da alışveriş yaparken kolaylık sağlıyor. Ayrıca, Boyner mağazalarını ziyaret edenler mobil ödeme deneyimi Pass Kasa ile kasa sırası beklemeden anında ödeme yapabiliyor.

Discovery Expedition, Fabrika, Black on Black ve Aeropostale başta olmak üzere dünyaca ünlü markalarda geçerli Çılgın Kelebek indirimleriyle hediye alışverişini tamamlamak isteyenler Boyner mağazaları, Boyner uygulaması, Boyner Now ve boyner.com.tr’de buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL