• Geri dön

  • 903 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


İnovatif, fonksiyonel ve elegan çantaları, aksesuarları ve valiz modelleri ile İtalyan şıklığını tasarımlarına yansıtan Piquadro, Türkiye’ye ilk defa Boyner ile geldi. Yüksek performanslı modellerinin yanı sıra hafif olmasıyla dikkat çeken Piquadro, özellikle dayanıklı yapısıyla uzun vadeli bir kullanım sunuyor.

Dünyaca ünlü markaları moda severler ile buluşturan Boyner, “Sadece Boyner’de” sunulan global marka seçkisine bir yenisini daha ekledi. İtalyan zarafetinin ve özgün çizgilerin yüksek performansla buluştuğu Piquadro, Boyner’de seyahat severleri bekliyor. Dayanıklılık testlerinden geçen Piquadro’nun model yelpazesinde, farklı ihtiyaçlara yönelik çanta ve valizler dikkat çekiyor.

İş seyahatlerinin en konforlu eşlikçisi

İşlevsel ve yenilikçi tasarımlarıyla iş hayatının vazgeçilmezi olacak laptop ve sırt çantaları Piquadro koleksiyonunun önemli tasarımları arasında yer alıyor. Özellikle mobil çalışma modellerinin ön plana çıktığı günümüz iş dünyasında Piquadro, hafif oluşu, darbelere ve suya dayanıklı yapısı ile sık sık yapılan iş seyahatlerinin en konforlu eşlikçisi oluyor.

Geniş ailelerin tüm ihtiyacı tek bavulda!

Elegan İtalyan ruhunun temsilcisi marka, rengarenk valizleri ile bu yaz tatillerinin de vazgeçilmezi olmaya aday. Isıya ve kırılmaya karşı dayanıklı malzemeden üretilen Piquadro modelleri yoğun tempolu şehir yaşamının yanı sıra yaz seyahatlerini de keyifli hale getiriyor. Geniş ailelerin tüm ihtiyaçları için farklı boylarda sunulan valizler, pratik oluşunun yanı sıra kırmızı ve lacivert seçenekleriyle de seyahatlere renk katıyor.

Piquadro’nun işlevsel ve elegan modelleri Boyner mağazalarında, boyner.com.tr ve Boyner uygulamasında seyahat severleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL