• Geri dön

  • 528 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


11.11 Fırsatları Boyner’de
Kış Alışverişinin Rotası Boyner

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarının buluşma noktası Boyner, giyimden kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuara farklı kategorilerde geçerli 11.11 Fırsat Günleri kampanyası ile kış alışverişini tamamlamak isteyen herkesi Boyner mağazaları, Boyner.com.tr ve Boyner Now’a bekliyor.

İçinden yaşam geçen mağazaları ile binlerce markaya ev sahipliği yapan Boyner, moda severler için hem avantajlı hem de keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Sezonun en beğenilen modellerini güncel stil kodları ile sunan Boyner’de kış alışverişine renk katacak 11.11 Fırsat Günleri başladı. Ofis stilinden haftasonu rahatlığına kadar günün her saatine uygun pek çok model Boyner’in Fırsat Günleri ile alışveriş tutkunlarına özel kampanyalar ile sunuluyor.

Modanın Ritmi Boyner’de

Rahatlığın simgesi sweatshirtler, payetli ceketler, sezonda parlayan vinil dokulu etekler ile kışın vazgeçilmezi triko kazaklar, puffer montlar, modanın hep yeni kalan stili denim’ler ve oversize takımlar Boyner ile sezonda dikkat çekici bir stile imza atıyor. Yeni sezonun erkek modasını oluşturan bomber ceketler, şık kabanlar, yalın bir stil sunan kazaklar, spor tutkunları için koşu ayakkabıları ve rahat zip ceketler ise Boyner’de modanın ritmini yansıtıyor.

Alışveriş Avansı Boyner’de

Kış alışverişi için zengin seçenekler sunan Boyner, alışveriş avansı sunan avantajlı ödeme modelleriyle de müşterilerinin hayatına değer katıyor. Hopi ile Kartsız Taksit fırsatı, yine Hopi ile şimdi alıp 2024’te 3 parçada ödeme imkanı ister mağazada ister online’da Kasım fırsatlarını kaçırmak istemeyenlere kolaylık sağlıyor.

Kozmetik ve gıda dışı kategorilerde Maksimum Kart’a özel taksitli alışverişlerde 2 ay erteleme fırsatı da Boyner’in avantajlı ödeme dünyasında yer alıyor. Ayrıca, Boyner mağazalarını ziyaret edenler mobil ödeme deneyimi Pass Kasa ile kasa sırası beklemeden anında ödeme yapabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL