• Geri dön

  • 1.828 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


BOYNER VE CAN YAYINLARI’NDAN EDEBİYAT SOHBETLERİ

YEKTA KOPAN CANLI YAYINDA OKURLARIYLA BULUŞACAK

Boyner, müşterilerinin yaşamının her anına eşlik etmek, onların hayatına değer katmak ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi için ürün ve kategori yelpazesini genişletmeye, farklı etkinlikleri müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu doğrultuda en son boyner.com.tr’de kitaplara da yer vermeye başlayan Boyner, kitapsever müşterilerini Can Yayınları’nın Türk ve dünya edebiyatından yüzlerce unutulmaz eseriyle buluşturuyor.

Türk ve dünya edebiyatından klasik veya çağdaş, birbirinden değerli kitaplara yer veren Boyner bu iş birliğini Can Yayınları yazarlarının katılacağı edebiyat sohbetleriyle de geliştiriyor. Tanem Sivar tarafından sunulacak söyleşiler, Boyner Instagram hesabından 15 günde bir canlı yayınlanacak.

Boyner ve Can Yayınları söyleşilerinin ilk konuğu ise yazar Yekta Kopan olacak. Yazarlığının yanı sıra sunucu ve seslendirme sanatçısı olarak da bilinen Yekta Kopan'ın katılacağı söyleşi, 2 Ocak’ta saat 18.00’da başlayacak. Tanem Sivar’ın Yekta Kopan ile kitapları ve edebiyat üzerine Boyner Instagram hesabından canlı olarak yapacağı keyifli sohbet, yeni yılın ilk hafta sonuna renk katacak. Üstelik 5 izleyici Yekta Kopan’ın son kitabı Sarmaşık’ı imzalı olarak kazanma fırsatı yakalayacak.

Boyner ve Can Yayınları, tüm kitapseverleri Yekta Kopan ile yapılacak edebiyat sohbetine davet ediyor.

https://www.instagram.com/boyner/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL