• Geri dön

  • 338 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Yarıyıl tatilinde öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Boyner, her yaşa uygun karne hediyelerini çocuklarla buluşturuyor. Çocukların ve gençlerin en sevdiği markalara yer veren Boyner, öğrencilere tatilde de en havalı seçenekleri sunuyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü markalarına ev sahipliği yapan Boyner, ailelerin yanı sıra çocukların da beğeneceği ve içinde rahat hissedeceği koleksiyonlarla tatil keyfini katlıyor. Spor yapmayı seven çocuklar için adidas, Nike, Puma ve Skechers gibi markaların yanı sıra renkli çanta ve aksesuarlar, rahatlığın ön planda olduğu pantolonlar, su ve rüzgar geçirmeyen montlar yarıyıl tatilinde çocukları mutlu ediyor.

Kar Tatili Hazırlıkları İçin Rota Boyner

Karlı veya yağmurlu havalarda kurtarıcı rolü üstlenen bot ve çizmeler de Boyner’de çocukları bekliyor. Discovery Expedition, Helly Hansen, The North Face, Quiksilver markalarında öne çıkan kayak montları ve kayak gözlüklerinin yanı sıra Superfit’in her yaşa uygun su geçirmeyen botları özellikle kış tatillerinde aranan konforu sunuyor. Sadece Boyner’de bulunan Aeropostale ve Discovery Expedition’ın kar botları da zirvede yapılan tatillerin rahat geçmesini sağlıyor.

Eğlenceli Oyunlarla Bolca Anı

Boyner, ara tatilin daha da keyifli ve eğlenceli geçmesi için çocukların anne-babalarıyla birlikte yapabilecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlik alternatifleri de sunuyor. Çocuklarıyla sömestir tatilinin tadını doyasıya çıkarırken onların gelişimini de yakından takip etmek isteyen aileler, yapbozdan lego ve kutu oyunlarına birçok eğlenceli ve öğretici seçeneği Boyner mağazaları, Boyner uygulaması ve boyner.com.tr’de bulabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL