• Geri dön

  • 1.712 Görüntülenme

  • 188 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


“Bu Meslek BambAŞKa!”

Boyner Grup’un öncülüğünde Türkiye’de ilk kez 2012 yılında hayata geçirilen 12 Aralık Mağazacılar Günü, sektörün diğer önemli markalarının da sahiplenmesiyle geleneksel hale gelerek kutlanmaya devam ediyor.

Özellikle, müşterilere daha iyi hizmet vermek için canla başla çalışan ve markaların başarısında büyük payı bulunan mağaza çalışanlarını onurlandırmak amacıyla kutlanan Mağazacılar Günü, artık perakende sektörünü ortak duygularda birleştiren özel günlerden biri olarak kabul ediliyor.

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen giyim perakendesi sektöründe sahadaki asıl kahramanlar olan mağaza çalışanlarını kutlamak ayrı bir anlam taşıyor. Bu sene 12 Aralık Mağazacılar Günü pandeminin etkisi altında ve pandemi önlemlerine uyularak kutlanacak.

Boyner Grup, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm çalışanlarına emek ve özverileri için teşekkür etmek ve birlikte kutlamak için 8.000'i aşkın çalışanıyla 12 Aralık’ta saat 12:00’de canlı webinarda bir araya gelecek. Ayrıca 12 Aralık Mağazacılar Günü için tutku ve heyecanla işini yapan her bir çalışanı adına Ecording iş birliğiyle birer tohum topu bağışlayarak dünyaya yeşil iz bırakmak için de bir adım attı.

Hazırladığı filmde ve sosyal medya giflerinde mağazacılık mesleğinin bambaşka olduğuna vurgu yapan Boyner Grup “Mesleğini aşkla yapmanın tadı bambaşka. İşini her zaman aşkla yapan, her koşulda, gülümseyişiyle kalplere dokunan tüm mağazacılara binlerce teşekkürler... Mağazacılar Günümüz kutlu olsun.” diyor.

Video Linki: https://youtu.be/2COu2ya7pCM

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL