• Geri dön

  • 1.925 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Sevdiklerimiz Neredeyse Bayram Oradadır

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarından çok sayıda seçeneği ayrıcalıklı fırsatlarla sunan Boyner, bayram tatilini fırsat bilip şehir dışında tatile veya sevdiklerinin yanına gitmek isteyenler için çok özel bir kampanya başlattı. Boyner, Kurban Bayramı’na özel 31 Temmuz’a kadar yapılacak 1.299 TL ve üzeri alışverişe 499,90 TL değerinde kabin boy valiz, 1.599 TL ve üzeri alışverişe ise 599,90 TL değerinde Fabrika orta boy valiz hediye ediyor.

Bayram alışverişi denince akla gelen ilk destinasyonlardan biri olan Boyner, kadın, erkek, çocuk, spor giyim, ayakkabı-çanta, kozmetik, aksesuar ve ev koleksiyonları ile Kurban Bayramı alışverişi için tüm detayları bir araya getiriyor.

Yeni sezon koleksiyonlarından alışveriş yapanlara muhteşem bir valiz hediye

Yüzlerce markadan binlerce ürünü ayrıcalıklı fırsatlarla bir araya getiren Boyner, hem kendini hem de sevdiklerini güzel bir bayram hediyesi ile mutlu etmek isteyenlere keyifli seçenekler sunuyor. Aynı zamanda Boyner, bayram yaklaşırken her zevke uygun seçeneklerin yer aldığı yeni sezon koleksiyonlarından alışveriş yapanlara tatillerin en önemli yardımcısı olan şık ve kullanışlı bir valiz hediye ediyor.

31 Temmuz’a kadar sürecek kampanya kapsamında, Boyner ve YKM mağazalarından yapılacak, elektrikli ev aletleri dışı 1.299 TL ve üzeri alışverişe 499,90 TL'lik kabin boy, 1.599 TL ve üzeri alışverişe ise 599,90 TL'lik orta boy Fabrika marka valiz hediye ediliyor.

Müşterilerine konforlu bir şekilde kullanabilecekleri kaliteli bir valiz hediye eden Boyner, güzel bir seyahat ile yaşanacak yeni hikayelerin bir parçası olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL