• Geri dön

  • 1.524 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Perakende sektörünün öncü markası Boyner, Türkiye’nin dört bir yanında olan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Boyner’in, aktif yaşam tarzını yansıtan yeni mağazası Boyner Active Ankara Acity AVM’de açıldı.

Birbirinden farklı birçok kategoride yüzlerce markayı ve binlerce ürünü müşterileriyle buluşturan Boyner, günlük ve rahat giyim kodlarını yansıtan koleksiyonlarını bir araya getirdiği yeni konsept mağazası Boyner Active’in ikincisini Ankara Acity AVM’de Ankaralılarla buluşturdu.

Ankara’nın uğrak noktalarından biri olan Acity AVM’de yer alan yaklaşık 1000 metrekarelik alana sahip Boyner Active mağazasında yüzlerce farklı seçenek spor giyimi ve aktif yaşamayı sevenleri bekliyor.

Aktif yaşamı hayatının merkezine alanların pek çok ürün bulacağı Boyner Active’de National Geographic, Aeropostale, Camper, Jack & Jones, Lumberjack, Nike, Adidas, Skechers, Tommy Hilfiger gibi dünya markaları yer alıyor.

Boyner, tarzıyla rahat ve şık görünmek isteyenleri Boyner Active mağazalarına, boyner.com.tr’ye, Boyner uygulamasına ve Boyner Now’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL