• Geri dön

  • 864 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının hayatın her alanında güçlendirilmesi için birçok farklı proje yürüten Boyner, bu sefer Sakarya Akyazılı kadınlarla bir araya geldi. Boyner’in özel markalarından Fabrika için hayata geçirilen ve Sakarya’da yaşayan ev kadınlarının el emeği ile doğal ahşap boncuklardan üretilen çantalar, bu yazın favori parçaları arasında yerini alıyor.

Boyner'in özel markalarından Fabrika, geçtiğimiz yıl kadın istihamını güçlendirmek adına Edirne Keşan’nın Akhoca Köyü’nde yaşayan kadınlarla makrome tekniği ile üretilen terliklerden özel bir koleksiyon hazırlamıştı. Bu sene aynı proje Edirne’de devam ederken, Boyner Sakarya Akyazı’da yaşayan altmış ev kadını ile yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Ahşap boncuklarla tasarlanan çanta projesinde 8 farklı model yetenekli kadınların ellerinde yeniden canlanarak günün her saatinde kullanılabilir şık ve doğal çantalara dönüştü.

Farklı modelleri ile ister günlük hayatta ister plajda kadınların stilini tamamlayan Fabrika boncuk çantalar, Boyner mağazalarında, Boyner Now’da ve boyner.com.tr’de doğallıktan vazgeçemeyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL