• Geri dön

  • 1.743 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Güneşin keyfini sürerken zararlı etkilerinden korunun!

Yazın cildinizi koruyacak güneş ürünleri Boyner’de

Güneşin mucizevi etkisiyle tenimize dokunduğu bugünlerde, bir yandan mevsimin keyfini çıkarırken bir yandan da cildimizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak büyük önem taşıyor. Kozmetik kategorisinde dünyaca ünlü markaların zengin koleksiyonlarını müşterileriyl buluşturan Boyner, cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korumak için de birçok ürünü bir araya getiriyor.

Kozmetik ve cilt bakımı alışverişi denince, zengin ürün seçeneği, avantajlı fiyat ve teklifleriyle akla gelen ilk adres Boyner, güneş ışınlarına karşı en önemli yardımcılarımız arasında yer alan koruyucu ürünleri cilt sağlığına önem verenlerle buluşturuyor.

Sağlıklı bronzlaşmak için UVA / UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan güneş kremlerinden bronzlaştırıcı yağlara, güneş sonrası nemlendirici kremlerden güneş korumalı pudra ve terracota’lara kadar güneşli günlerin vazgeçilmez ürünleri Boyner’de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Uzakdoğu’nun yıldız cilt bakım ürünleri markası Shiseido

Boyner’in güneş ürünleri koleksiyonunda yer alan Shiseido güneş koruma ailesi güneşli günler için birçok seçenek sunarken çevre dostu formülleri ile öne çıkıyor. UVA-UVB ışınlarına karşı Shiseido’nun uzman teknolojisiyle geliştirilen güneş koruma serisi, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyor. İçerisindeki Wet Force teknolojisi sayesinde cilt, su ve ter ile temas ettiğinde UV ışınlarına karşı koruması artıyor ve yepyeni Heat Force teknolojisi ile de cilt yüksek ısıya maruz kaldığında ürünün koruyucu özelliği artıyor.

Doğal kozmetik markası KORRES’in güneş kremi serisi

Sürdürülebilirlik ve doğa dostu üretim ilkesiyle bilinen dünyaca ünlü cilt bakım markası KORRES’in Yoghurt güneş kremi serisi ise her zaman ve her yerde güneşin tadını çıkarmaya yardımcı oluyor. Hassas ciltler için de ideal olan bu koleksiyon, yıl boyunca nemle beslenen bir cilt, sürdürülebilirlik ve kentsel kirliliğe karşı korumaya da yardımcı olur.

Cilde yüksek koruma sağlarken aynı zamanda güneşin zararlı ışınları nedeniyle meydana gelen erken yaşlanma etkilerini gidermeye yardımcı olan; Ambre Solaire, Clarins, Clinique, Eda Taşpınar, Lancaster gibi birçok ünlü markanın zengin ürün seçenekleri Boyner’in güneş ürünleri koleksiyonunda yer alıyor.

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak ve sağlıklı bir cilt için gereken tüm ürünler Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr‘de sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL