• Geri dön

  • 1.142 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü marka seçkisini her geçen gün büyüten Boyner, İspanya’nın sevilen sneaker markası HOFF’u modaseverler ile buluşturuyor. Türkiye’de ilk defa ve sadece Boyner’de sunulan HOFF, çiçeklerin dünyasından ilham alarak yaratıcı ve iddialı bir stile imza atıyor.

Güncel stil kodlarından oluşan marka ve koleksiyonları tek çatı altında sunan Boyner, Türkiye’yi yepyeni bir markayla tanıştırıyor. Boyner’in özel seçkisinde ilk kez yer alan HOFF, gün batımı renkleriyle harmanladığı birbirinden farklı modelleri ile güçlü bir stil sunuyor.

Birbiriyle uyumlu tonlardan oluşan pastel renk bloklarının hakim olduğu HOFF, çağdaş bir tarzın cesur çizgilerini üzerinde barındırıyor. İkonik tasarımları ile dikkat çeken marka ekstra rahatlık sağlamak üzere geliştirdiği özel taban teknolojisi ile ergonomik tasarım sunarak kullanıcıların rahat adımlarla buluşmasını sağlıyor.

En sevilen şehirlerin simgeleri ile dünya turu!

HOFF’un en dikkat çekici modellerinin başında ise “City” geliyor. Taban tasarımlarında dünyanın farklı şehirlerindeki ikonik yapıtların silüetlerine yer veren HOFF’un City modelleri, sneaker severleri adeta bir dünya turuna çıkarıyor. Meksika’dan Japonya’ya, Tayland’dan Kolombiya’ya kadar uzanan dünyanın en ilgi çekici şehirlerinin kültürel dokularında yer edinen simgeler HOFF’un tabanlarında yeniden hayat buluyor.

Kadın ve erkek koleksiyonları ile HOFF, sadece Boyner’de, Boyner.com.tr’de ve Boyner uygulamasında stilini yenilikçi bir silüetle tamamlamak isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL