• Geri dön

  • 1.825 Görüntülenme

  • 189 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Müşterilerinin beklentileri doğrultusunda onların hayatlarını kolaylaştıran uygulamalar hayata geçiren Boyner, giyim perakendesine taze soluk getiren bir kampanya başlattı. Boyner’in “Şimdi al 2021’de 6 taksitle öde” kampanyası ile Boyner müşterileri mağazalardan ya da boyner.com.tr’den Ekim ayının sonuna kadar yapacakları alışverişlerinin ödemesini 2021’de, üstelik 6 taksit fırsatından yararlanarak yapabilecek.

Sonbaharın kendini hissettirdiği ve yeni sezon alışverişlerinin başladığı bugünlerde, Boyner’de müşterileri hem şaşırtan hem de yüzlerini güldüren görülmemiş bir kampanya bekliyor.

“Şimdi al 2021’de 6 taksitle öde” tüm giyim kategorilerinde geçerli
“Şimdi al 2021’de 6 taksitle öde” kampanyası kapsamında, Ekim ayının sonuna kadar Card Finans ve Maximum kartla yapılan alışverişlerin ödemesi 2021'e ertelenebiliyor. Üstelik tüketiciler ödemesini aylar sonrasına erteledikleri bu alışverişleri için 6 taksit imkânından da yararlanabiliyor. Ek olarak alışverişini mobil ödemeyle temassız yapan Hopililere 100’e varan paracık da hediye ediliyor. Kozmetik ve elektronik ürünler hariç diğer tüm kategorilerde geçerli olan yüzleri güldüren kampanya ile Boyner müşterileri, yeni sezon ihtiyaçlarını bütçelerini zorlamadan karşılayabilmenin rahatlığını yaşıyor.

Türkiye’nin en yaygın ve en çok tercih edilen alışveriş destinasyonlarından biri olan Boyner, dikkat çekici kampanyalar, ayrıcalıklar ve fırsatlarla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL