• Geri dön

  • 1.692 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner’le Cildinize Bahar Geliyor!

Kozmetik alışverişinin en keyifli adresi Boyner, cildini bahar tazeliği ile yenilemek isteyenlere özel bir kampanyayla “ilkbahara merhaba” demeye hazırlanıyor. 15 Nisan’a kadar devam edecek “Boyner Cilt Bakım Günleri” cilt bakımına özen gösterenlere pek çok avantaj sunuyor.

Kozmetik alışverişinin en keyifli adresi Boyner ve boyner.com.tr, baharda cildini yenilemek ve yaz mevsimine hazırlamak isteyenler için geleneksel Cilt Bakım Günleri’ne bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Boyner, geleneksel “Cilt Bakım Günleri” kapsamında dünyaca ünlü birçok ürünü kozmetik severlerle buluşturacak.

Işıldayan ciltler için yenilenmenin tam zamanı!

Boyner, Cilt Bakım Günleri’ne özel olarak Lancome, Clarins, Shiseido, Guerlain, Estee Lauder, Clinique, Bobbi Brown, La Colline, Yves Saint Laurent markalarında 2 adet ve üzeri kozmetik ürünü alışverişinde yüzde 20 indirim sunuyor. Cilt bakımında en beğenilen markalardan biri olan Elizabeth Arden markasında 2 adet ve üzeri kozmetik ürünü alışverişinde yüzde 35 indirim, La Mer markasında 2 adet ve üzeri kozmetik ürünü alışverişinde yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Boyner, Cilt Bakım Günleri’ndeki fırsatları yakalamak ve bahara tazelenerek girmek isteyenleri 15 Nisan’a kadar sürecek avantajlı fiyatlar için mağazalarına ve boyner.com.tr’ye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL