• Geri dön

  • 1.746 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner, yeni sezon koleksiyonunda yaz mevsimine uygun rengarenk elbise modellerini stil sahibi kadınlarla buluşturuyor. Koleksiyonda güneşin renklerini buluşturan, midi, mini ve maksi formlarda, puantiyeli, çiçekli, batik ve uçuş uçuş birçok elbise seçeneğine yer veren Boyner, renkli, rahat ve tarz bir görünüm vadediyor.

Gündüzden geceye çabasız şıklık sunan, sandalet, terlik ya da sneaker ile rahatlıkla kombinlenebilen elbiseler farklı model ve renkleriyle son yıllarda gardıropların baş tacı. Türkiye’nin en sevilen alışveriş adresi Boyner, yaz mevsimine uygun rengarenk elbise modellerini stil sahibi kadınlarla buluşturuyor. Boyner’in yeni sezon koleksiyonunda sezonun trend renklerinden aydınlık sarı, turuncu, gök mavisi, mint yeşili, lila gibi doğayı, güneşi çağrıştıran elbiseler yer alıyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen markaları ile Fabrika, Aéropostale, Limon Company’nin sezon trendlerini yansıtan elbise koleksiyonu, Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de kadınların beğenisine sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL