• Geri dön

  • 885 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner’in her sezon merak ve heyecanla beklenen “Çılgın Kelebek” indirimleri başladı. Yaza en moda kombinlerle girmek isteyenler için avantajlı fiyatlar ve yüzde 20 ila yüzde 60 oranından değişen Hopi’den Paracık kazanma fırsatı, 8-12 Haziran tarihlerinde Boyner'de.

Çılgın Kelebek indirimleri ile sezona dinamik bir başlangıç yapan Boyner, yaz alışverişini tamamlamak isteyenleri özel fiyatlarla dolu bir haftaya davet ediyor. 8-12 Haziran tarihlerinde milyonlarca parçada geçerli indirimler veya paracık fırsatları alışveriş meraklılarını bekliyor. Boyner aynı zamanda mağazalarında alışverişi kolaylaştırmak ve memnuniyeti artırmak amacıyla hayata geçirdiği Pass Kasa ile müşterilerine kasaya gitmeden bulunduğu reyonda hızı ve güvenli şekilde ödeme yapma deneyimi de sunuyor.

“İndirim Kelebekleri” ile Avantajlı Fiyatlar!

Boyner’in en çok beklenen kampanyası ‘Çılgın Kelebek’ ile kadın, erkek, çocuk, aktif spor, ev, yaşam ve kozmetik gibi pek çok kategoride seçili parçalarda geçerli benzersiz indirimler yaza heyecan katıyor. Elbiselerden sahillere renk katacak keten takımlara, yazın enerjisini yansıtan mayo ve kaftanlardan sandaletlere kadar pek çok modele “indirim kelebekleri” konuyor. Ayrıca Çılgın Kelebek indirimine özel Hopi ile yüzde 20 ila yüzde 60 oranları arasında değişen Paracık kazanma fırsatı bulunuyor.

Boyner, yaza girerken sezon alışverişini Çılgın Kelebek kampanyasının avantajlı fiyatlarıyla yapmak isteyenleri Boyner mağazaları, Boyner uygulaması, boyner.com.tr ve Boyner Now’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL