• Geri dön

  • 448 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Uzun yıllardan bu yana “Askıda İyilik” paketleri ile binlerce insanın hayatına iyilikle dokunan Boyner, yılbaşında da geleneği bozmuyor ve bu sefer deprem bölgesine destek oluyor.

Yeni yılda iyiliği hep birlikte çoğaltmak için her bir alışverişi “iyilikle tamamlamaya” davet eden Boyner, "Askıda İyilik" paketlerine aynı oranda katkıda bulunuyor. Yeni yılda kendi ve sevdikleri için alışveriş yapanların alışverişine ekleyebileceği “Askıda İyilik” paketleri, Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de 199 TL’den satışa sunuluyor.

Boyner Askıda Yardımlaşma ile Köklü İyilik Hareketini Sürdürüyor

Bugüne kadar 60 binden fazla paketin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı “Askıda İyilik” projesi, aslında geçmişten günümüze uzanan bir dayanışmanın Boyner yansıması. Günümüzde bu modeli giyim desteği ile sürdüren Boyner’in “Askıda İyilik” projesi bazen bir ekmek, simit veya herkesi iyilikle küçük bir adım atmaya teşvik eden “Askıda Yardımlaşma” geleneğine dayanıyor. Geçmişten bugüne tüm dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren bu gelenek ihtiyaç sahipleriyle iyilik yapanlar arasında şeffaf bir köprü görevi görüyor.

Proje aracılığıyla Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile 2016’dan bu yana binlerce iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşayan Boyner, bu yıl da “Askıda İyilik” paketleriyle herkesi yeni yılı iyilikle karşılamaya davet ediyor.

“Askıda İyilik” paketlerine boyner.com.tr üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL