• Geri dön

  • 1.825 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Morhipo Beach koleksiyonu ile deniz, kum ve güneşin mükemmel tamamlayıcısı yaz parçaları plajlara iniyor. Mayo ve bikinilerin yanı sıra plaj modasının olmazsa olmazı kimono ve pareoların da yer aldığı Morhipo.com 2021 beachwear koleksiyonu, birbirinden iddialı rengarenk parçalarıyla bu yaz plajları podyuma çevirecek.

Sıcak yaz günlerinin kendini iyiden iyiye gösterdiği bugünlerde ayaklarımıza vuran deniz dalgalarını da hayal etmeye başladık. Hayallerimizi sadece serin deniz dalgaları değil bronz bir ten, kızgın kumsallar ya da şezlongda bitirilmeyi bekleyen kitaplar da süslüyor. Peki tüm bu hayallerin tamamlayıcısı olacak plaj modası için bu yılın öne çıkan trendler neler? Bunun cevabı Morhipo’nun 2021 beachwear koleksiyonunda saklı.

Güneşin tüm renkleri sahillerde

Morhipo.com 2021 beachwear koleksiyonunda yer alan rengarenk, çift veya tek parça birbirinden iddialı bikini ve mayo modelleri bu yaz plajlarda rengarenk rüzgarlar estirmeye hazırlanıyor. Pembe, turuncu, kırmızı, sarı ve mavi gibi yaz renklerinin ön planda olduğu koleksiyonda desenli ve desensiz parçalar renklerin enerjisini plajlara taşıyor.

Yüksel belli bikinilerle retro rüzgarlar

Yakıştır – karıştır, tek renkli ve desensiz parçalarla desenli ve renkli parçaların kombinlenebildiği koleksiyon, en aykırı ve modern kombinleri yaratmaya fırsat sunarken yüksek belli retro modellerle Rita Hayworth’a ve Marilyn Monroe’ya selam çakıyor.

Klasikten vazgeçemeyenler için marin stilinin kilit parçası lacivert ve beyaz mayo ve bikiniler öne çıkarken, çizgili parçalar ile asil siyah parçalar iddialı kesim ve modelleri ile koleksiyonda yer alıyor.

Beach partilerin favorisi: Pareo ve kimonolar

Plaj stili denilince akıllara ilk mayo ve bikiniler gelse de plaj elbiseleri, pareo ve kimonolar da plaj tarzının güçlü bir tamamlayıcısı olarak dikkat çekiyor. Bu sezon batik desenler, volan ve püskül detayları plaj elbiselerinde ön plana çıkıyor. Morhipo.com, sahillerde farkını ortaya koymak isteyenlere ise desenli, işlemeli keten ya da örgü kimonolardan oluşan geniş bir seçki sunuyor.

Morhipo.com, tatili planı yapmadan önce plaj stilini belirlemek isteyenleri Morhipo Beach’in dikkat çekici parçalarına göz atmaya davet ediyor.

Ürünler:

Morhipo Beach Bağcık Detaylı Mayo: 119,99 TL
Morhipo Beach Kuşgözü Detaylı Bikini: 95,99 TL
Morhipo Beach Aksesuar Detaylı Bikini: 111,99 TL
Morhipo Beach Tek Omuz Mayo Mavi: 135,99 TL
Morhipo Beach Volan Detaylı Mayo: 111,99 TL
Morhipo Beach Fiyonk Detaylı Bikini: 95,99 TL
Morhipo Beach Askılı Haki Bikini: 111,99 TL
Morhipo Beach Geometrik Desenli Kimono: 71,99 TL
Morhipo Beach Zikzak Detaylı Kimono: 87,99 TL
Morhipo Beach Desenli Bağlamalı Kimono: 103,99 TL
Morhipo Beach Bağlama Detaylı Mayo Mor: 119,99 TL
Morhipo Beach Mavi Beyaz Üçgen Bikini: 103,99 TL
Morhipo Beach Gold Detaylı Mayo: 135,99 TL
Morhipo Beach Bağcık Detaylı Lacivert Bikini: 87,99 TL
Morhipo Beach Mavi Yeşil Desenli Bikini: 87,99 TL
Morhipo Beach Siyah Beyaz Çizgili Mayo: 127,99 TL
Morhipo Beach Çizgili Bikini: 119,99 TL
Morhipo Beach V Kesim Bikini: 111,99 TL
Morhipo Beach Aksesuarlı Üçgen Bikin: 79,99 TL
Morhipo Beach Kadın Yüksel Bel Bikini: 119,99 TL
Morhipo Beach Bağlama Detaylı Etek: 63,99 TL
Morhipo Beach Püsküllü Kimono: 55,99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL