• Geri dön

  • 1.571 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Renkli tasarımlarıyla çocuk giyim modasına da yön veren Boyner, hem kız hem de erkek çocukları için yüzlerce alternatif sunuyor.

Çocuk giyimi denince akla gelen ilk adreslerden biri olan Boyner, çocukların hem şık hem de rahat olmaları için en trend parçaları bir arada sunuyor.

Boyner’in, çocukların renkli ve eğlenceli dünyasından yola çıkarak oluşturduğu koleksiyonda, kız çocukları için etekler ve şortlar, renkli ve tiril tiril elbiseler yer alıyor. Erkek çocukları için tişört, gömlek ve şortlar rahatlığın ve şıklığın en sevimli halini oluşturuyor. Sezonun trend çizgilerini yansıtmakla birlikte çocukların rahat edebileceği ve severek giyebileceği parçalar bu koleksiyonda bir araya geldi.

Çocuklar için eğlenceli ve en trend parçalar bir arada
Kız ve erkek çocuk koleksiyonu tüm dinamikliği, tasarım ve renk çeşitliliği bu sezonda da dikkatleri üzerine çekiyor. Erkek çocuk koleksiyonunda kırmızı, siyah, gri tonları ile uzay ve kuru kafa teması eğlenceli şekilde harmanlanıyor, şerit detaylı elbise ve pantolonlar birbirinden eğlenceli baskı seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Kız çocukları bu koleksiyona bayılacak…

Kız çocuklarının hayran kalacağı koleksiyon ilkbahar ve yaz için özel olarak tasarlanan iki teması ile dikkat çekiyor. İlkbahar temasında sportif ve aktif bir stil işleniyor. Şerit detaylarının yoğun olarak kullandığı tişörtler ve taytlar yer alıyor. Fuşya, lila mavi ve siyah ilk bakışta öne çıkan renkler arasında göze çarpıyor. Yaz mevsime özel olarak tasarlanan pastel renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda ışıltılı ve payetli detaylar dikkat çekiyor. Sezonun hit parçaları olan crop tişörtler, baskılı kumaşlardan oluşan elbiseler ve parti elbiseleri çocuk kıyafetlerine yeni bir soluk getiriyor.

Renkli tişörtler, eğlenceli pul payet baskılar, neon ve paraşüt kumaşlardan oluşan detaylarla slogan baskılı tişört ve şortlar kız çocuk koleksiyonun dikkat çeken diğer parçaları arasında yer alıyor

Erkek çoçuklarının şıklığı Boyner’den
Erkek çocuklar için tropik sahiller ve sörf temasıyla işlenen denim, örme şort seçenekleri ve tişörtler koleksiyona renk katıyor.

Doğal renklerin hakim olduğu, sarı ve oranj renklerinden haki ve bej tonlarına uzanan bir renk paleti tüm ürünlerde kullanılıyor.

Yeni sezon koleksiyonunda okyanuslarda nesli tükenen su altı canlılarına da yer veriliyor. Koleksiyonda çevremizi ve okyanusları korumakla ilgili sloganlar yer alıyor. Farklı cep detaylı ve çizgili tişörtler, mermer görüntüsünü andıran desenlerle buluşuyor. Turkuvaz, sarı ve mint renginin ön planda olduğu tam bir yaz koleksiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Erkek çocuk koleksiyonunda ayrıca kırmızı, siyah, gri tonları ile uzay ve kuru kafa teması eğlenceli şekilde harmanlanıyor.

Kız ve erkek çocuklarının severek giyeceği birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımlar Boyner mağazalarında ve Boyner.com.tr’de sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL