• Geri dön

  • 1.724 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, pandemi sürecinde pazarlama sektöründe yaşanan gelişmeleri MAG okurları ile paylaştı.

“Online stil danışmanları gibi hizmetlerin çok hızlı bir biçimde yaygınlaşması beklentilerimiz arasında”

“ İyiliğe Dönüştür projemiz ile 2014 yılından bu yana sürdürülebilir ve sosyal fayda sağlayan bir marka olmak için samimi bir çaba içerisindeyiz”

Pazarlama sektöründe yaşanan gelişmeleri MAG okurlarıyla paylaşan Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, dijitalleşme süreci ile ilgili de önemli bilgiler verdi.

Uzun süredir müşteri odaklı ve çok kanallı bir strateji ile hareket ettiklerini belirten Koçoğlu,
“ Pandemi süreci uzun zamandır uyguladığımız stratejimizi hızlandırdı. Pandemi öncesinde ve sırasında yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki perakende artık tek tip bir segmentasyon içerisinde değil” diye konuştu. Müşterilerini daha iyi tanıdıklarını belirten Koçoğlu, “Müşterilerimizi daha iyi tanımanın verdiği güvenle onlarla iletişimimizi ve iletişim kanallarımızı daha aktif ve etkili kullanmaya başladık” dedi. Pandemi ile daha yenilikçi ve dinamik marka olma yoluna gittiklerinin de altını çizen başarılı iş insanı, “Bu dönemde müşterilerimizin iç görülerinden hareketle birçok yeni proje hayata geçirdik. Örneğin sektörde bir ilk olan internetten yapılan alışverişlerde AVM otoparkında arabaya teslimat hizmetini devreye aldık” dedi.

Sanal bot ve canlı kişisel asistanların devreye alınmasının, online stil danışmanları gibi hizmetlerin çok hızlı bir şekilde yaygınlaşmasının beklentileri arasında olduğunu belirten Koçoğlu önemli bir bilgiyi de MAG okurları için paylaşıyor: “Müşterilerin yüzde seksen üçü alışveriş deneyimlerinin kişiselleştirilmesini istediklerini söylüyor”

Dillere destan güzelliği ve başarılı kariyeri ile isminden sıkça söz ettiren Nurgül Yeşilçay’ın kapak yıldızı olduğu MAG Nisan, dopdolu içeriği, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan dosya konusu, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL