• Geri dön

  • 1.253 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner, “İyiliğin modası geçmez” diyor ve “Askıda İyilik” paketleriyle yeni yılda da hayatın iyilikle güzelleşmesine aracı oluyor. Boyner’den yapılan her alışverişe eklenebilen “Askıda İyilik” paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Mutluluğun iyilikle geldiğine inanan Boyner, yeni yıla sayılı günler kala “Askıda İyilik” projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan iyilik paketlerini satışa sunuyor.

Proje sayesinde Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile 2016’dan bu yana 55 bini aşkın iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşayan Boyner, bu sene de geleneği bozmayarak iyiliğin hediye edilmesine aracı oluyor.

Boyner de destek oluyor, mutluluk çoğalıyor!

“Askıda İyilik” paketleri alt ve üst giyimden oluşuyor ve yeni yıl öncesi Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Satın alınan 75 TL değerindeki her “Askıda İyilik” paketi için Boyner de aynı miktarda katkıda bulunuyor.

Boyner, yeni yılda da mutluluğu hep birlikte katlamak ve iyiliği yaymak isteyenleri “Askıda İyilik” projesine katılmaya davet ediyor. “Askıda İyilik” ile yeni yılda çocukların ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve kalplere sıcacık bir dokunuş yapmak isteyenler Boyner mağazalarından, boyner.com.tr’den ve Boyner uygulamasından yapılan alıverişlerine bu paketleri ekleyebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL