• Geri dön

  • 1.570 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Anneler Günü’nde annelerimizi, anne kadar sevdiklerimizi mutlu etmenin en kolay yolu boyner.com.tr’de! Üstelik binlerce seçili üründe % 50’ye varan indirim fırsatıyla! Hediye alışverişi denilince akla ilk gelen destinasyonlardan Boyner, hayatımızın en değerli ve özel varlıkları olan annelerimize ve annelerimiz kadar sevdiklerimize çok özel ve birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor. Giyimden ayakkabıya, çantadan takıya, kozmetikten ev dekorasyonuna kadar binlerce hediye seçeneği boyner.com.tr’de sizleri bekliyor.

Güzelliğine ve bakımına düşkünlere…

Dünya çapında en trend kozmetik, kişisel bakım ve parfüm markalarını bir arada sunan Boyner, güzelliğine ve bakımına düşkün anneler için hediye seçiminizi kolaylaştırıyor. Boyner’in kozmetik kategorisinde yer alan nemlendiricilerden göz kremlerine, bakım kremlerinden peeling jellere, el bakımından tırnak bakımına kadar yüzlerce ürün cildine özen gösteren, bakım tutkunu anneler için en özel hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor.

Boyner, cilt bakım ürünlerinin yanı sıra en çok tercih edilen ve sevilen dünyaca ünlü 120'den fazla markanın parfüm, makyaj, saç ve vücut bakımı ürünlerini avantajlı fiyatlarla bir araya getiriyor.

Moda severlere…

Boyner, dünyaca ünlü markalar ile Türkiye’nin en sevilen markalarının birbirinden özel koleksiyonlarını annenizin rafine zevki için sizlerle buluşturuyor. İlkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan elbiseden eteğe, pantolondan tuniğe, tişört çeşitlerinden birbirinden şık ceketlere en moda ürünler stil sahibi anneleri bekliyor.

Spor vazgeçilmezim diyenlere…

Boyner, spor vazgeçilmezim diyen, egzersiz yapmayı hiçbir koşulda ihmal etmeyen sportif anneler için spor ayakkabı çeşitlerinden taytlara, eşofmanlardan bra ve şortlara uzanan birbirinden farklı parçalar öneriyor.

Benim annem çok zor beğenir ya da hediyesini kendisi seçmekten mutlu olur diyorsanız Boyner Gift Card’ı tercih edebilirsiniz.

Üstelik Anneler Günü’ne özel binlerce seçili üründe %50’ye varan indirim fırsatı ile annenizi ya da anneniz kadar sevdiklerinizi mutlu etmek, onlara gülümseyerek hatırlayacakları bir hediye seçmek için siz de boyner.com.tr’ye uğrayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL