• Geri dön

  • 514 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner, Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen ve takip edilen markalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Boyner’in marka seçkisinde yer alan Akep, kadın koleksiyonunda eklektik stiliyle doğanın canlı tonlarından ilham alıyor. Akep’in desenleri kullanarak yarattığı özgün stil Boyner’in renkli dünyasında moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Modanın merkezinde yer alan seçkin markalarla yaşam tarzı ve deneyimi bir arada sunan Boyner, her stile özel seçenekler sunuyor. Bu markalardan biri olan Akep, her bir parçasıyla farklı desenlere odaklanarak güçlü ve sofistike bir moda yolculuğu yaratıyor.

Kilit Parçalar ile Bohem Bir Hava

Yumuşak dokuların kendini gösterdiği koleksiyonda canlı renklerle tasarlanan rahat pantolonlar, asimetrik kesim etekler ve oversize hırkalarda retro bir dokunuş öne çıkıyor. Birbirinin içine geçen geometrik şekiller ve figürler ise püskül detayları ile zenginleşiyor. Etnik bir görünüm sunan koleksiyonda sezonun en kilit parçaları arasında yer alan çok renkli montlar, hırkalar ve toprak tonların hakimiyetindeki trikolar ise bohem bir hava yaratıyor.

Boyner, en özel markaların benzersiz koleksiyonlarını keşfetmek isteyen herkesi keyifli bir alışveriş deneyimi için Boyner mağazalarına, boyner.com.tr’ye ve Boyner Now’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL