• Geri dön

  • 544 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün tüm dünyada "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" olarak anılan ekim ayında hayata geçirdiği "Pembe Top Sahada" projesine altıncı kez destek oluyor. Bu sene onuncu senesi gerçekleşen proje, meme kanserinde erken teşhisin önemine dair farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Toplumsal konularda farkındalık yaratan projeleri destekleyen Boyner, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak anılan ekim ayı boyunca, “Pembe Top Sahada” projesi aracılığıyla kadınları erken teşhis için harekete geçmeye davet ediyor.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü ortaklığında bu sene 10. kez gerçekleştirilen ve meme kanseri farkındalığının sembolü haline gelen “Pembe Top Sahada” projesi Boyner’in de iletişim desteğiyle kadınlar için başlatılan bu mücadelenin daha geniş kitleler tarafından duyulmasına ön ayak oluyor. Proje, meme kanseriyle mücadelede erken teşhisin hayat kurtarıcı etkisini vurgulayarak kadınları bu konuda daha bilinçli olmaya ve erken teşhis için adım atmaya teşvik ediyor.

12 Ekim Perşembe günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes’in Real Madrid ile karşılaştığı Turkish Airlines EuroLeague maçında Cansu Dere’nin atışıyla 10. kez sahaya inen Pembe Top, ekim ayı boyunca meme kanseri ile mücadele için sahada olmaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL