• Geri dön

  • 1.501 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Yoğun bir okul dönemini daha bitirmeye hazırlanan öğrencilerin heyecanına ortak olan Boyner, her yaşa uygun olan ve onları mutlu edecek karne hediyelerini seçkisine ekledi. Çocukların ve gençlerin en sevdiği giyim markalarına yer veren Boyner, öğrencilere tatilde de en trend seçenekler sunuyor.

Uzun soluklu ders yılının ilk yarısını geride bırakan öğrenciler biraz dinlenme fırsatı bulurken, tarzlarına uygun bir karne hediyesini de Boyner’de buluyor. Tüm öğrencilerin tatil heyecanına ortak olan Boyner’de birbirinden özel koleksiyonlar, renkli çanta ve aksesuarlar, rahatlığın ön planda olduğu jogger pantolonlar, spor yelekler ve eğlenceli sneaker’lar öğrencilerin tatil sevincine ortak oluyor.

Özel koleksiyonlar Boyner’de!

Selçuk Erdem imzalı ve üzerinde eğlenceli NFT karakterlerinin yer aldığı Fluffy Polar Bears X Boyner kapsül koleksiyonundan sweatshirt’lerin ve Jack&Jones marka jean pantolonların yanı sıra, Benetton’un renkli sweatshirt modelleri ve Desigual ve Tommy Hilfiger’ın renkli montları soğuk kış günlerinde çocukları ve gençleri sıcacık tutacak.

Kar tatilinin vazgeçilmez parçaları!

Sömestir tatili döneminde karlı ve yağmurlu havalarda ihtiyaç duyulan bot ve çizmeler de Boyner’de yerini alıyor. Helly Hansen, The North Face, Quiksilver ve Roxy marka kayak koleksiyonları ve Superfit’in hem kız hem erkek çocuklar için tasarlanan su geçirmeyen botları özellikle kış tatilleri için ideal bir seçenek oluyor. Sadece Boyner’de yer alan Aeropostale’ın kız çocuklarına özel tüy detaylı kar botları ise trend bir görünüm yakalamak isteyen gençleri bekliyor.

Çocukların hayal gücünü geliştiren eğlenceli kutu oyunları!

Boyner, yılın bu en heyecanlı zamanını ailece keyif alarak, verimli ve öğretici geçirmek isteyenler için de çeşitli kutu oyunları ve yaratıcı düşünmeyi sağlayan oyun kitleri sunuyor. Junoo marka yapboz parçaları gibi kolaylıkla birbirine kenetlenen oyunlardan yaratıcı oyun kitlerine ve Art Puzzle’ın eğlenceli puzzle seçeneklerine kadar hayal gücünü geliştiren ve eğlendiren oyunlar ile tüm aile üyeleri sömestir tatilinin tadını doyasıya çıkarıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL