• Geri dön

  • 1.231 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Yeni yıl alışverişinin adresi Boyner, yeni yılda da ev dekorasyonunda yenilenmek veya evini yeni yıla hazırlamak isteyenleri birbirinden renkli ve ışıltılı seçeneklerle karşılıyor. Boyner’in ev koleksiyonu sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için de en iyi yeni yıl hediye seçeneği olarak öne çıkarken her bir Boyner hediye kutusu ayrı bir sürpriz barındırıyor. Boyner’in yeni yıl hediye kutularında yer alan kazı-kazan kartları farklı sivil toplum kuruluşlarına destekten Hopi paracığa farklı sürprizler içeriyor.

Yılın en renkli ve heyecanlı dönemi yaklaşıyor. Yeni yılda yaşam alanlarına yeni yıl ruhu katmak isteyenler Boyner’e geliyor. Boyner Evde koleksiyonunda yer alan yılbaşı ağacı temalı dekoratif objeler, kar küreleri, yeni yıla özel mug’lar, her zevke hitap eden çeşitli oda kokuları ve mumlar yeni yıl ruhunu evlere taşıyor. Yılın en özel yılbaşı gecesini sevdikleriyle beraber şık bir sofrada kutlamak isteyenler için de servis ve sunum tabakları, kırmızı rengin öne çıktığı bardaklar ve amerikan servisleri farklı renk ve dokularda sunuluyor.

Kazı kazan kartı sürprizleri ile iyilik çoğalıyor!

Boyner bu seneki yeni yıl hediye kutuları için de kazı kazan kartları hazırladı. Hediye kutuları içinde yer alan kazı kazan kartlarında Hopi ile sürpriz paracık kazanma fırsatı sunulurken aynı kartlarda iyiliği çoğaltmak amacıyla müşteriler adına sürdürülebilir bir gelecek için ÇEVKO ile Çevre Dostu 24 Okul projesine destek olmaktan TOG ile gençlerin dünyayı güzelleştiren sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya, Ecodrone ile tohum topu atışı yapılmasından Boyner’in Askıda İyilik projesi ile ihtiyaç sahiplerine giyim desteği sağlanmasına kadar farklı birçok mesaj da yer alıyor.

Boyner Evde koleksiyonunda yer alan ve yaşam alanlarına enerji katacak yeni yıl temalı aksesuarlar ve daha fazlası için Boyner herkesi mağazalarına bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL