• Geri dön

  • 301 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


40 şehirde 111 mağazasıyla faaliyet gösteren, kurumsal fonksiyonlarını ve organizasyonlarını sürekli geliştirme vizyonu ile hareket eden Boyner, satış birimini iki farklı genel müdür yardımcılığına bağlı şekilde, “Satış” ve” Satış Operasyon” olarak ikiye ayırdı. Bu atılan adımla Satış Direktörü Altan Erçel “Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” olurken, Satış Operasyon Direktörü Egemen Kocaoğlu “Satış Operasyon Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” olarak göreve başladı.

Yeni nesil ve yaşam tarzı odaklı mağazacılık yaklaşımıyla sürekli büyüyen, benzersiz müşteri deneyimi ve mutluluğu hedefleriyle perakende sektöründe öncü rol oynayan Boyner, satış organizasyonunun verimini ve etkisini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla satış departmanını yeniden yapılandırdı. Sekiz yıldır Boyner’de kariyer hayatına devam eden Egemen Kocaoğlu bu yapılanmanın sonucunda “Satış Operasyon Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” olurken on üç yıldır Boyner’de görev alan Altan Erçel “Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” oldu.

“Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” Altan Erçel

Altan Erçel, mağazacılık sektörüne 2007 yılında IKEA’da “Müşteri Hizmetleri Takım Lideri” olarak başladı. 2009 yılında Media Markt’ta “Satış Müdürü” olarak kariyerine devam eden Erçel, 1 Temmuz 2011 itibarıyla Boyner’e katıldı. Boyner’deki iş yaşamı sırasıyla “Akasya Acıbadem Mağaza Müdürü”, “Satış İş Geliştirme Müdürü”, “Bölge Satış Müdürü” ve “Satış Müdürü” rollerinde devam etti. 1 Şubat 2020’den bu yana “Satış Direktörü” görevini başarıyla sürdüren Erçel, 2024 yılı Şubat ayı itibarıyla “Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” olarak görevine devam edecek.

“Satış Operasyon Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” Egemen Kocaoğlu

2008 yılında Mars Entertainment Group’ta “Kalite ve İç Denetim Uzmanı” olarak çalışmaya başlayan Egemen Kocaoğlu 2012 yılında Demsa Group’ta “İç Denetim Uzmanı”, 2014 yılında LC Waikiki’de “Uluslararası Kayıp Önleme Uzmanı” ve 2015 yılında Defacto’da “Kayıp Önleme ve Süreç Yönetimi Müdürü” olarak kariyer hayatına devam etti. Ağustos 2016’da Boyner’e katılarak “İç Kontrol ve Kayıp Önleme Müdürü” ve “İç Kontrol ve Süreç Geliştirme Direktörü” rollerinde yer aldı. Şubat 2020’de “Satış Operasyon Direktörü” olarak görevine devam eden Kocaoğlu, Şubat 2024 itibarıyla “Satış Operasyon Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” ünvanının sahibi oldu.

Boyner Büyük Mağazacılık satış departmanı, artık Satış Operasyon Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Egemen Kocaoğlu ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Altan Erçel tarafından yönetilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL