• Geri dön

  • 1.731 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Marka çeşitliliği ve ürün zenginliği ile aktif spor giyim denilince akla ilk gelen destinasyonlardan Boyner, yaptığı iş birliklerine bir yenisini ekledi. Elif Boyner’in spor alanındaki uzmanlığıyla hayata geçirdiği SWEATers iş birliği ile hazırlanan SWEATers X Boyner kapsül koleksiyonu raflarda ve boyner.com.tr’de yerini aldı. Kadın ve erkekler için hazırlanan koleksiyon fonksiyonel özellikleriyle spor yaparken konfor sunarken şık bir görünüm de vadediyor.

Sadece sporda değil günün her anında rahat ama aynı zamanda şık ve stil sahibi görünmek isteyenlerin gönlünü fethedecek parçaların yer aldığı SWEATers X Boyner koleksiyonu, sporu daha enerjik ve konforlu hale getiriyor.

Sportif yaşama renk katan SWEATers X Boyner koleksiyonu hem spora yeni başlayanlar hem de pilates, yoga ve performans sporlarıyla aktif bir şekilde ilgilenenler için alternatif seçenekler sunuyor. Rahatlığı ve dikkat çekici modelleri ile spor severlerin sevgisini kazanan koleksiyonda kadınlar için tayt, şort, atlet, tişört, sweatshirt ve sweatmontlar yer alıyor.

SWEATers X Boyner koleksiyonu, seçili Boyner mağazalarında, boyner.com.tr’de ve Bebek SWEATers HUB’da spordan ve stil sahibi bir görünümden vazgeçmeyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL