• Geri dön

  • 1.233 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en trend modellerini bir arada sunan Boyner, ayakkabı ve çanta koleksiyonunda yer alan DKNY ile seçkin parçaları moda severler ile buluşturmaya devam ediyor.

Boyner’in dünyaca ünlü marka seçkisinde yer alan ve şehirli kadınların stil yolculuğuna eşlik eden DKNY çanta modellerinde, zengin materyaller ve minimalist olduğu kadar gösterişli detaylar da dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan şıklığın tamamlayıcısı çantalarda sezon trendlerini yansıtan monogram dokunuşlar kullanılırken mavi, siyah ve kahve renginin farklı tonları göze çarpıyor.

Şehirde rahat ve şık adımlar!

Özel marka ve koleksiyonları tek çatı altında sunan Boyner’in DKNY seçkisinde yer alan sneaker modelleri ise hem spor hem şık bir görünüm sunuyor. Giyim stilinin anahtar parçası olan ve günlük spor şıklığına eşlik eden sneaker’lar ile şehirde rahat ve stil sahibi adımlar atmak mümkün.

DKNY’un ikonik tasarımları ile rahat, şık ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyenler, Boyner mağazalarını, Boyner.com.tr’yi ve Boyner uygulamasını ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL