• Geri dön

  • 1.691 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Tasarımı ve şıklığıyla öne çıkan binlerce farklı ürünü fiyat avantajlarıyla sunan Morhipo, hazırladığı özel seçkiyle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazır!

Sevgililer Günü’nde Morhipo’nun stil sahibi hediye alternatifleriyle sevgilinizi, eşinizi ve tüm sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay! Bu özel günde sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler Morhipo’da buluşuyor!

Morhipo’da birbirinden şık hediye seçenekleri sevgililerin beğenisine sunuluyor

Moda tutkunu sevgililer için elbiseden trikoya, gömlekten monta binlerce farklı tasarım ürünü modanın adresi Morhipo’da yer alıyor. Aşkın rengi kırmızı veya sevgilinizin en sevdiği renkte giyim ürünleriyle unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi alabilirsiniz. People by Fabrika, NGSTYLE, U.S. Polo Assn., Altınyıldız Classics, İpekyol, Twist ve daha birçok markada yüzlerce hediye alternatifini, Sevgililer Günü’nde aşıklara özel ayrıcalıklı fırsatlarla bulabilirsiniz!

Her bütçeye uygun hediye alternatifleri Morhipo’da

Morhipo’da Boyner güvencesiyle satışa sunulan DKNY, Armani, Hermes, Calvin Klein, Davidoff ve daha birçok dünyaca ünlü markanın etkileyici parfümlerini de zamansız bir hediye seçeneği olarak değerlendirmek mümkün. Farklı notaları, aromaları ve birbirinden orijinal kokuları bulunan parfümlerden partnerinizin tarzına en uygun olanı seçebilirsiniz.

Saatlerden takılara, ayakkabılardan çantalara şıklığın tamamlayıcısı aksesuarlar da Sevgililer Günü’nde sevdiğini özel hissettirmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. F by Fabrika, Beymen Çanta, Swarovski, Ray-Ban gibi yüzlerce aksesuar markası arasından seçiminizi yaparak sevgilinize onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterebilirsiniz!

Morhipo teknoloji sevdalılarını da unutmadı

Teknoloji aşığı sevdikleri için alternatif hediye arayanlar da soluğu Morhipo’da alıyor! Aşkınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraf makineleri, sizin şarkınızı art arda dinleyebilmek için kulaklık ve akıllı telefonlar, tercih edebileceğiniz hediye seçeneklerinden yalnızca birkaçı!

Aşkınızı anlamlandıracak en özel, en yaratıcı ve en havalı binlerce hediye alternatifi için Morhipo’ya gelin, sevgi dolu paketinizi oluşturun!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL