• Geri dön

  • 486 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ve dünyanın ünlü moda markalarına ev sahipliği yapan Boyner, farklı stillerden ilham alan ayakkabı ve çanta modelleriyle yeni yılda ışıldamak isteyenlerin adresi oluyor. Chiara Ferragni’den Karl Lagerfeld’e, Calvin Klein’den Love Moschino’ya kadar ikonik markalara ait çanta ve ayakkabılar modern tasarımlarıyla en şık hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.

Yeni yıl gecesine şık ve çekici bir adım atmanın en keyifli yolu Boyner’den geçiyor. Stili baştan sona değiştirebilen, iddialı bir elbiseyi veya şık bir takımı bir anda yükselten stilettolar yılbaşı şıklığını tamamlıyor. Minimal olduğu kadar gösterişli izler taşıyan clutch’lar veya spor kombinleri hareketlendirecek yumuşak formlu çantalar da bu sezon Boyner’de dikkat çekici bir yılbaşı stili sunuyor.

Rahatlık mı, şıklık mı?

Yeni yıl gecesinde herkes içinde olmaktan keyif alacağı stili Boyner’de buluyor. Moda sahnesinin en ünlü markalarından Chiara Ferragni, Guess ve Just Cavalli’nin göz alıcı stilettoları yılbaşı gecesinde şık görünmeyi tercih edenlere eşlik ediyor. Sezonun en çarpıcı ve ses getiren UGG’ın Tazz modeli ise konforlu bir parti modu yakalamak isteyenler için başrolü kapıyor.

Estetik detaylarda gizli!

Maksi etekler, oversize ceketler, payetli elbiseler ya da jean ve gömleklerle kombinlenebilen farklı model çantalar her dolabın olmazsa olmazı. Boyner’in marka seçkisindeki Armani Exchange, Guess, Les Visionanires, Versace Jeans Couture ve Vince Camuto'nun ayakkabı ve çanta modelleri yeni yılda da farklı tarzlarıyla kurtarıcı rolü üstleniyor. Zincir detaylı, metalik renkli ve payetle süslü minimal çantalar ise her stile estetik bir görünüm katan çekici parçaların başında geliyor. Boyner, sevilen markaların ayakkabı ve çanta koleksiyonlarıyla yeni yılda stilini şık bir görünümle tamamlamak isteyenleri Boyner mağazalarına, Boyner uygulamasına, boyner.com.tr’ye ve Boyner Now’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL