• Geri dön

  • 546 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Güncel stil kodlarıyla hazırlanan koleksiyonlara ve dünyaca ünlü markaların seçkin parçalarına yer veren Boyner, İspanya’nın ikonik sneaker markası HOFF’un 2023 Sonbahar/Kış koleksiyonu’nu sneaker severler ile buluşturdu. Doğanın zengin renk paletinden ilham alan HOFF, soft ve pastel tonların birbiriyle uyumuyla ortaya çıkan özel modelleri ile cesur bir stil yaratıyor.

Tasarımlarıyla modern ve dinamik bir görünüm sunan sneaker markası HOFF, yeni koleksiyonu ile Boyner’de yerini aldı. Türkiye'de ilk defa ve sadece Boyner’de sunulan, dengeli tonlar ile ikonik tasarımlardan oluşan HOFF koleksiyonu, yeni sezonda da çekici bir stil yaratıyor. Özgün ve cool tasarımlarıyla dikkat çeken koleksiyondaki sneaker’lar, günün her anına uygun kombinlere eşlik ederek stil ve rahatlığı bir araya getiriyor.

İkonik tasarımlarını çiçeklerin dünyasından ve gün batımından aldığı ilhamla renklendiren HOFF ayrıca rahat adımların formülü için özel geliştirdiği taban teknolojisi ile ekstra konfor deneyimi sunuyor.

Her Adımda Bir Dünya Turu!

HOFF'un dikkat çeken modellerinden biri olan "City" koleksiyonu ise taban tasarımlarında dünyaca ünlü şehirlerin sembolik yapılarına ait silüetleri taşıyor. Meksika'dan Japonya'ya, Tayland'dan Kolombiya'ya kadar uzanan dünyanın en etkileyici şehirlerinin kültürel simgeleri HOFF'un ayakkabı tabanında yeniden canlanıyor.

Kadın ve erkek koleksiyonları ile HOFF, sneaker tutkunlarını yenilikçi bir tarzla buluşturmak için sadece Boyner mağazalarında, Boyner.com.tr'de, Boyner uygulaması ve Boyner Now’da yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL