• Geri dön

  • 1.651 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen markalarını zengin bir seçki ile bir araya getiren Boyner, sıcak yaz stillerinin en önemli tamamlayıcısı terlik ve sandaletler için de güncel moda kodlarını yansıtan birçok farklı model sunuyor.

Her sezonun vazgeçilmezlerinden terlik ve sandaletler, zengin model seçenekleri ile Boyner’de yerini alıyor. Şık ve rahat olmak isteyenlere özel modeller sunan Boyner’in terlik ve sandalet koleksiyonunda kadınlar için bantlı ve spor seçenekler yer alırken parmak arası ve platformlu modellerin yanı sıra sezonun hit parçalarından olan hasır terlikler de öne çıkıyor. Gündüz plajda, akşam ise sıcak yaz davetlerinde rahatlıkla giyilebilecek pek çok model, farklı renk seçenekleriyle Boyner’de şıklığı tamamlıyor.

Rahat ve “cool” bir görünüm elde etmek isteyen erkekler içinse Calvin Klein, National Geographic, Aeropostale gibi pek çok markanın terlik ve sandaletleri yer alıyor.

Güncel moda kodlarını yakalayan terlik ve sandalet modelleri ile her an rahat ve şık görünmek isteyenler, Boyner mağazalarını veya boyner.com.tr’yi ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL