• Geri dön

  • 722 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


“Türkiye’nin ilk yürüyen basın toplantısı”yla

Boyner’e IPRA Golden World Awards’tan Ödül

İyiliği odağına alarak projeler geliştiren Boyner, geçtiğimiz yıl Help Steps ile aktif yaşamı desteklemek adına bir iş birliğine imza attı. Boyner, bu iş birliğini duyurmak için hayata geçirdiği “Türkiye’nin ilk yürüyen basın toplantısı”yla “Medya İlişkileri” kategorisinde IPRA Golden World Awards ödülüne layık görüldü.

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından dünya çapındaki başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek adına 1990 yılından bu yanan düzenlenen IPRA Golden World Awards (GWA), 2023 yılı kazananları açıklandı. Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak anılan yarışmada, deneyim mağazacılığının öncü markası Boyner kendi sektöründe Türkiye’den ödül alan tek marka oldu.


Adımları bağışa dönüştüren ilk sağlık uygulaması Help Steps ile aktif yaşamı desteklemek adına geçtiğimiz yıl iş birliğine imza atan Boyner, tüm Boyner çalışanları ve müşterilerinden başlayarak herkesin gün içinde attığı adımları iyiliğe dönüştürmüştü. Help Steps kullanıcılarının attığı adımlar iki ay sonunda Boyner’in desteği ile sivil toplum kuruluşlarına iki kat değerli olarak bağışa dönüştü. Proje kapsamında 3.1 Milyar değerinde HS bağışlandı. İyiliği odağına alan projeleriyle ön plana çıkan Boyner, IPRA Golden World Awards’ta “Medya İlişkileri” kategorisinde ödülün sahibi olan “Türkiye’nin ilk yürüyen basın toplantısı”nı da yine adımların ikiye katlandığı bir deneyime dönüştürdü. Sportif kıyafetlerle basın toplantısına katılan basın mensupları da attıkları adımlarla projeye destek verdi. Boyner iyiliği odağına alan kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle “İyiliğin modası geçmez!” demeye devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL