• Geri dön

  • 283 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Sevdiklerini en özel hediyelerle mutlu etmek isteyenler, ayakkabıdan giyime, aksesuardan kozmetiğe kadar birçok farklı kategorideki markaların en özel seçkilerini avantajlı bir şekilde Boyner’de buluyor. Boyner’de ayrıca Sevgililer Günü’ne özel Hopi ile hediye paracıklar seçili ürünlerde 15 Şubat tarihine kadar 600 TL’ye varan değerde harcanabiliyor.

Bir söz veya bir bakışla sevgiyi anlatırken bu sevgiyi bir de hediyeyle taçlandırmak isteyenler için en özel parçalar Boyner’de yerini alıyor. Modadan teknolojiye, kozmetikten aksesuarlara, ayakkabıdan çantaya kadar Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü markalarına ait şık ve özel parçalar bu sene de sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Yılın en romantik gününde bAŞKa Güzeliz diyen Boyner, 15 Şubat’a kadar geçerli avantajlı alışveriş imkanı sunuyor. Hopi ile hediye paracıklar seçili ürünlerde 600 TL’ye varan değerde harcanabiliyor.

Özel Davetle Sevgililer Günü’nü Kutlamak İsteyenlere

Şubat ayının vazgeçilmez rengi kırmızının cazibesi ile gardıropları süsleyen mini etekler, payetli elbiseler ve kaşmir kazaklar yılın en sevgi dolu gününe hazırlanmak isteyenler için öne çıkıyor. Cedelar’ın ikonik ceketleri, Fabrika’nın parlak etekleri ve daha birçok model bugüne özel zengin bir stil yelpazesi sunuyor. Romantik bir davetle Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler Vince Camuto stiletto’ları ile şıklığı yakalarken sakin bir kutlama ile rahatlığı tercih edenler 4B12’nin veya Roberto Cavalli’nin sneaker’larına göz atabilirler. Çanta tutkusundan vazgeçemeyenler ise her tarzı tamamlayan Calvin Klein, Pinko, Love Moschino ve Valentino’nun şık modelleriyle estetik bir görünüm yakalıyor.

Romantizmin Güçlü Kokusu

Kış aylarında tercih edilen amber, sedir, vanilya gibi sıcak ve odunsu notalar aşkı özel bir kokuyla anlatmanın en güzel seçenekleri arasında. Tom Ford Ombre Leather, avangart bir cazibe sunan Tom Ford Cafe Rose ve neşeli, ışıltılı ve asil bir ruh taşıyan Gucci Flora Gorgeous Magnolia, kadınlar için en iyi hediye seçenekleri arasında yerini alıyor. Cilt bakımına ve güzelliğine özen gösterenler için Estee Lauder maskaralar, Lancome nemlendiriciler ve ruj seçenekleri de Boyner’in geniş kozmetik seçkisinde keşfedilmeyi bekliyor. Erkekler için yeni odunsu kokusuyla dikkat çeken Armani Code ve Montblanc Legend, Sevgililer Günü’nde en iyi hediye alternatiflerinden biri oluyor.

Bu özel günde sevdiğini mutlu etmek isteyenler için Boyner, 15 Şubat’a kadar sadece kozmetik kategorisinde geçerli seçili ürünlerde iki ve üzeri ürün alışverişlerinde yüzde 20 indirim imkanı da sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL