• Geri dön

  • 1.084 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Hediye alışverişinin ilk akla gelen adresi Boyner, bu yıl Anneler Günü’nde yine annelerin zevkine hitap edecek özel seçkiler sunuyor.

Özel günlerin vazgeçilmez alışveriş destinasyonu Boyner, ayakkabıdan çantaya, elbiselerden trençkotlara, kozmetikten aksesuara ve spor giyime kadar anneleri ve anne gibi sevdiklerinizi mutlu edecek en özel parçalar ile Anneler Günü’ne hazır.

Cildine özen gösteren annelere...

Dünyaca ünlü kozmetik, kişisel bakım ve parfüm markalarını bir arada sunan Boyner, güzellik ve bakım rutinlerine özen gösteren anneler için seçilecek hediyelerin alışverişini kolaylaştırıyor. Boyner’in seçkisinde anneleri özel hissettirecek; floral bahar notalı parfümlerden vücut bakımına kadar pek çok ürün geniş bir yelpazede sunuluyor.

Seçim Yapmakta Zorlananlar İçin En Pratik Seçenek Hediye Kartları

Hediye seçimi konusunda kararsız kalanların tercihi ise Boyner Gift Card oluyor. Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den farklı tutarlarda satın alınabilen hediye kartları sayesinde hediye seçiminde zorlananlar sevdiklerini mutlu edebiliyor. Anneler Günü'nde kocaman bir gülümseme ile anneleri ve anne gibi sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yerini alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL