• Geri dön

  • 139 Görüntülenme

  • 195 Haber

  • 65 İşletme görüntülenme


Türkiye’de sadece Boyner’de yer alan Desigual, yaratıcılığın gücünü öne çıkardığı yeni koleksiyonunda yaz stiline renkli ve eğlenceli bir dokunuş katıyor. Sıcak günlerin dinamik enerjisini üzerinde taşımak isteyenlerin seveceği Desigual, sıra dışı ve yaratıcı desenleriyle bu yaz çok iddialı.

Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Boyner, eğlenceli tasarımlarıyla sevilen Desigual ile yaza renkli bir giriş yapıyor. İspanyol kültürünün esintilerini taşıyan ünlü moda markası Desigual’in yeni koleksiyonundaki dev floral desenli asimetrik elbiseler, ikonik baskılarla tasarlanan tişörtler ve şortlar, kumsalda, günlük yaşamda veya sıcak yaz gecelerinde hareketli bir tarz sunuyor.

Plajlarda Renk Modası

Desigual’in mayo ve bikini koleksiyonunda iddialı tasarımlar ve canlı renkler kendini gösteriyor. Konforun üst seviyeye çıktığı sneaker'lar ise sokak modasına yepyeni bir soluk getiriyor. Koleksiyondaki yazıların süslediği baskılı denim ceketler serin akşamların vazgeçilmezi olurken yazın ruhunu yansıtan fonksiyonel çantalar ise günlük hayata ve heyecan dolu tatillere eşlik ediyor.

Desigual'in yeni koleksiyonu, sadece Boyner’de, boyner.com.tr ve Boyner Now’da enerji dolu rengarenk parçalarla dinamik bir yaz stili sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL