• Geri dön

  • 1.794 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Kozmetik alışverişi denince dünyaca ünlü markalardan zengin ürün seçeneği, ayrıcalıklı servisi, avantajlı fiyat ve teklifleriyle akla gelen ilk adres olan Boyner, yılbaşı gecesinde kendini özel hissetmek isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Parfümden makyaja, cilt bakımından saç ve vücut bakımına farklı kozmetik kategorilerinden seçkin markaların ürünlerini kozmetik severlerle buluşturan Boyner, zengin kozmetik dünyasını muhteşem bir yeni yıl kampanyası ile taçlandırıyor: 31 Aralık’a kadar Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den yapılacak her 300 TL’lik kozmetik alışverişine anında 100 TL indirim uygulanırken, alışverişini Hopi ile yapanlara bu indirime olarak 100 TL değerinde Paracık sunuluyor.

Kozmetik trendlerini tüm ışıltısıyla mağazalarına taşıyan Boyner, kendisiyle birlikte sevdiklerini de güzel bir yeni yıl hediyesi ile mutlu etmek isteyenlere en özel seçenekleri sunuyor. Boyner, kozmetik kategorisinde güzellik ve kişisel bakım ürünlerinden saç bakım ürünlerine, makyaj setlerinden parfümlere kadar 10 binden fazla ürünü bir araya getiriyor.

Yılbaşına özel kampanya
Boyner, her sene olduğu gibi bu sene de zengin kozmetik dünyasını muhteşem bir yeni yıl kampanyası ile birleştiriyor. Kampanya kapsamında, 31 Aralık’a kadar Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den yapılacak her 300 TL’lik alışverişe anında 100 TL indirim uygulanıyor. Ayrıca alışverişini Hopi uygulamasını okutarak yapanlar, bu büyük indirime ek olarak 100 TL değerinde Paracık kazanıyor.

Dünyaca ünlü KORRES ve kozmetiğin yeni yıldızı Yaemina Beauty Boyner’de
Boyner, yeni yıla girerken kış mevsimine cildini hazırlamak isteyenler için en yeni ve trend ürünleri kozmetik kategorisine ekliyor. Sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de satışa sunulan antik toprakların doğal kozmetik markası KORRES, en doğal, en saf bitkilerden yapılmış ürünleri güzelliğine ve bakımına önem verenlerle buluşturuyor. Boyner, Emina Jahoviç’in imzasını taşıyan Yaemina Beauty makyaj ürünlerini de yeni yıl gecesi ışıltısıyla iz bırakmak isteyen kadınların beğenisine sunuyor. Yaemina Beauty’nin yüzde 90’ı vegan içerikli 16 kategorideki 55 makyaj ürünü ve Endorphins parfümler Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yeni yılda hem kendini şımartmak hem de sevdiklerine ışıltı katacak bir hediye almak isteyenlerle buluşuyor.

Yılbaşına özel setler
Boyner’in yılbaşı özel kozmetik hediye koleksiyonunda; Clinique, Lancôme ve Estée Lauder gibi markaların birbirinden özel cilt bakım setleri yer alıyor. Ayrıca Emporio Armani ve Michael Kors gibi markaların parfüm ve vücut losyonu ürünlerinin bir arada olduğu özel setler müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Boyner’e özel yeni ürünler
Boyner’in kozmetik koleksiyonunda yepyeni iki ürün, parfüm tutkunları ile buluşuyor. Sadece Boyner’de satışa sunulan Marc Jacobs Perfect parfüm, optimist, kendinden memnun, özgün kadınlara hitap ederken aynı zamanda parfümör Domitille Michalon-Bertier tarafından yaratılan, taze çiçekler ile sakinleştirici hafif notaların alışılmadık harmonisini de yaşatıyor.

Boyner erkeklere de muhteşem bir seçenek sunuyor. Tommy Hilfiger Impact parfüm, çarpıcı kokusuyla kurduğu hayallerin peşinden koşarak onları gerçekleştiren tutkulu erkeklere hitap ediyor.

Boyner, yeni yıla yenilenerek ve göz alıcı bir şekilde girmek isteyen herkesi mağazalarına ve boyner.com.tr’ye bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL