• Geri dön

  • 253 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünya markalarının Türkiye’deki buluşma noktası Boyner, seçkisine Portekiz jean markası Salsa Jeans’i de ekledi. Hayatın her anına ve her bedene uygun jean tasarımlarıyla Salsa Jeans; özel kesimi, renkleri ve zengin model yelpazesi ile Boyner’in yenilikçi moda evreninde yerini alıyor.

Moda dünyasının tanınmış markalarına Türkiye’de ev sahipliği yapan Boyner, Portekiz’in sevilen jean markası Salsa Jeans ile kapsül bir dolap sunuyor. Her sezona taşınabilen ve herkesin kendi stiliyle rahatlıkla birleştirebileceği Salsa Jeans koleksiyonunda özellikle her bedene ve kalıba uygun jeanler öne çıkıyor. Özel dikişe sahip yapısı ve toparlayıcı özelliğiyle etkili bir görünüm sunan jeanler’de indigo, açık mavi ve siyah renkleri öne çıkıyor. Tüm jean modellerinin üretiminde ortalama yüzde 58 daha az su kullanan Salsa Jeans, doğa dostu üretim anlayışıyla da dikkat çekiyor.

İyi Hissettiren Sıra Dışı Kesimler

Özel kalıbı sayesinde dinamik ve modern bir stil sunan Salsa Jeans’te skinny fit, mom fit ve flare jean pantolonlar stiletto veya sneaker’lar ile bütüncül bir tarz sunuyor. Koleksiyondaki gömlek ve blazer ceketler ise şık ve özgür bir stilin temsilcisi oluyor.

Salsa Jeans’in sıra dışı modelleri ile tanışmak isteyenler Boyner İstinyePark İstanbul, Akbatı AVM İstanbul ve İzmir Hilltown AVM'yi, boyner.com.tr’yi, Boyner uygulamasını ve Boyner Now’ı ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL