• Geri dön

  • 530 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Ege’nin doğasından ilham alan güzellik markası KORRES’in, sadece Yunanistan’ın Santorini adasında yetişen üzümlerle geliştirdiği yeni cilt bakım serisi Boyner’de yerini aldı.

Türkiye’de sadece Boyner’de sunulan doğal cilt bakım ve kozmetik markası KORRES, Yunanistan’ın ikonik adalarından Santorini’de yetişen üzümlerle hazırladığı yeni Santorini Grape Collection ile daha güçlü bir cilde sahip olmanın formülünü sunuyor. Cildi besleyen ve iyileştiren antioksidanlar bakımından zengin olan bu yeni seri nemlendirici, serum ve maskeden oluşuyor.

Güçlü Ciltlerin Sırrı Santorini Üzümünde

Ege sahillerinin en cezbedici adalarından biri olan Santorini’nin üzümleri, adanın sahip olduğu doğal atmosferinde yetişiyor ve KORRES dokunuşuyla cilt bakım rutininin olmazsa olmazı haline geliyor.

Formülünde doğal üzümleri barındıran KORRES’in Santorini Grape Poreless Kremi cildi nemlendirirken pürüzsüzleştiriyor ve cilt yağ dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Santorini Grape Velvet Skin Drink Serumu ise yenileyici etkisiyle cildi yeniden yapılandırıyor. Santorini Grape Volcanic Skin Reset Yüz Maskesi ise ciltte detoks etkisi yaratarak cildi arındırıyor ve cildin yepyeni bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

KORRES’in tamamen doğal içeriklerle hazırlanan yeni serisi Santorini Grape Collection ve daha fazlası Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL