• Geri dön

  • 1.756 Görüntülenme

  • 191 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Evlerimizin önemli bir parçası ve güneşli günlerde kullanabileceğimiz keyifli bir yaşam alanı: Bahçe ve Balkonlar… Yaz aylarının yaklaşmasıyla evlerin dışa açılan penceresi olan bahçeler ve balkonlar renkleniyor. Bahçe ve balkonlarınız için birbirinden farklı dekorasyon önerileri ve onlarca çeşit bahçe mobilyaları Morhipo’da yer alıyor.

Havalar güzelleştikçe temiz havada vakit geçirme isteği, bahçe ve balkon kullanımı artıyor. Tamamen zevkinize bağlı dekorasyon fikirleri ile bahçe ve balkonlar ister eğlence alanlarına isterse huzur aranılan bir köşeye çevriliyor. Birbirinden kullanışlı bahçe ve balkon mobilyaları ile Morhipo rahatlığa ve dekorasyona önem verenlere ilham veriyor.

Evdeyken dışarıda olma keyfi!
Her döneme damga vurmaya devam eden zamansız bambu mobilyalar bu yıl da en beğenilen ürünler arasında yer alıyor. Hava koşullarına karşı dayanıklı yapılarının yanı sıra şık tasarımları ile bambu mobilyalar bahçenize ya da balkonunuza egzotik bir hava katıyor. Oturma gruplarından sallanan koltuklara ve dekoratif ürünlere kadar pek çok bambu mobilya alternatifi Morhipo.com’u ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor.

Balkon ya da bahçesini sevdikleriyle zaman geçirmek için daha kullanışlı hale getirmek isteyenlerin bir diğer tercihi de ham ahşap mobilyalar oluyor. Koltuklar, yemek masası ve bank takımları balkonlarda ya da bahçelerde, spor bir görünüm tercih edenlerin alternatifi oluyor.

Bahçe ve balkonlarınızı renklendirecek ve küçük bir dokunuşla ortama stil katacak minderler, dekorasyonu canlandırmak için tercih edebileceğiniz çeşit çeşit fenerler, sepetler ahşap çiçeklik ve saksı alternatifleri de morhipo.com’da sizleri bekliyor.

Morhipo’nun Önerileri:

Adalı Bambu Madrid Üçlü Set: 6.850,00 TL
Meya Dekor Bahçe 5'li Katlanabilir Bistro Set: 774,90 TL
Woodest Çift Bank Masa Takımı: 2.519,91 TL
Woodesk Ahşap Kanepe: 1.709,91 TL
Bella Maison Fiesta Dekoratif Yastık: 89,95 TL
Boyner Evde Renkli Kırlent: 99,90 TL
The Mia Renkli Yastık: 39,99 TL
The Mia Leylek Yastık: 59,99 TL
The Mia Floral Yastık: 44,99 TL
Madame Coco Led Fener: 69,99 TL
Kanca Ev Bambu Saksılık: 207,43 TL
Kanca Ev Hasır Sepet: 166,64 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL